Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rozhádaní Vondráčkovci: Helena, udobrime sa!

Spevácka diva bola so svojou rodinou Zobraziť galériu (12)
Spevácka diva bola so svojou rodinou "na nože" štyri roky.

PRAHA - "Nechceme rodinnú vojnu! Chceme zasa svoju Helenu!" Zatúžili po zmierení s Helenou Vondráčkovou (57) brat Jiří (53) a otec Jiří (83) Vondráčkovci.

"Rád by som zakopal vojnovú sekeru," vyjadril sa dokonca brat Jiří. Ten, na rozdiel od starého pána Vondráčka, Helenu nevidel a nepočul - ani sa nepamätá. A otca Vondráčka to veľmi trápi. "Helena, vráť sa! Už kvôli otcovi," prosí Jiří svoju sestru.

"Áno, viem, že Jirka to trápi, trápi to mňa a trápi to celú našu rodinu," potvrdzuje otec Heleny pán Jiří Vondráček.

Rodinnú "vojnu Vondráčkovcov" má na svedomí speváčkin manžel Martin Michal. Bratovi Jiřímu a otcovi sa totiž od samého začiatku nepáčila jeho minulosť a bol im podozrivý aj jeho manželský život. Michal mal štyri manželky a hovorilo sa aj o jeho rozporuplnom podnikaní. Helene brat s otcom svoje obavy povedali. Ani netušili, čo rozpútajú. Rodina sa prakticky rozpadla!

S bratom, jeho ženou Hanou Sorosovou a neterou Luciou sa Helena prestala stretávať úplne, otca občas vídala. Zo začiatku jej návštevy v rodných Slatiňanoch boli veľmi sporadické, teraz sa skutočne blýska na lepšie časy.

"Helena za mnou chodí. Nemôžem povedať, že často, ale málo tiež nie. Ako má čas. Vždy som veľmi rád," vysvetľuje pán Vondráček.

Helena v Slatiňanoch dokonca občas aj prespí. "To je predsa v poriadku. Veď je to aj jej majetok," pokračuje pán Vondráček a zdôrazňuje, že dcéru nikdy nechcel vydediť.

"To bolo naozaj veľké klamstvo. Prečo by som to robil? Helena je moja dcéra, a nech sa stane čokoľvek, vždy tu bude mať dvere otvorené," hovorí.

Speváčkinmu otcovi je len úplne nepochopiteľné, že sa Helena mohla vôbec ocitnúť v takej situácii, keď kvôli manželovi prestala komunikovať s bratom, a tým celkom narušila rodinné vzťahy. "Tuším, je z toho často sama bezradná," hovorí pán Vondráček. Helenin brat vie, že cesta k zmiereniu nebude ľahká, ale pokúsi sa o to:

"Mám Helenu veľmi rád a nechcem ju stratiť," vyjadril sa a dodal, že by Helene zasa rád skladal pesničky. Úspešná Copacabana bola jeho a text napísala jeho manželka Hana. Podľa Jiřího to býval dobrý rodinný podnik.

Starý pán Vondráček už tiež nebrojí proti Helenimu manželovi. Myslí si síce svoje, ale pochopil, že láska je silná. Je rád, že sa Martin s Helenou k sebe správajú pekne. Čo ho ale veľmi bolí, sú stále panujúce rozpory medzi Helenou a jej bratom Jiřím.

Súrodenci sa nestretávajú, vyhýbajú sa jeden druhému a neprehovoria medzi sebou ani slovo. Otec Vondráček je z toho nešťastný. To je tiež hlavný dôvod, prečo sa Jiří rozhodol, že sa so sestrou pokúsiť zmieriť. Ako zareaguje Helena? Uvidíme...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu