Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Grgajúci Patrik Leško: Z Talentu odchádzal s plačom!

Patrik Leško neskryl sklamanie. Zobraziť galériu (12)
Patrik Leško neskryl sklamanie. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Takmer si vygrgal postup! Patrik Leško (9) skončil v nedeľu v prvej trojke semifinalistov. Porota však posunula ďalej rockového gitaristu Ronyho Janečka (12). A Patrika to riadne vzalo!

Incheba plakala od smiechu, keď Patrik Leško „grgal“ báseň Ranená breza. Svoje sympatie mu prejavili aj esemeskujúci diváci, ktorí ho posunuli do rozstrelu s Ronym Janečkom. Porota však uprednostnila mladého gitarového mága.

„Patrik to šiel predýchať von,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia krátko po skončení samotnej šou. Po Patrikovom návrate bolo z jeho očí jasne vidno, že si poplakal. „Chcel som postúpiť,“ priznal nám smutne školák s originálnym talentom.

„Vyhadzov“ mu však do istej miery vynahradil porotca Jan Kraus, ktorý jediný hlasoval za jeho postup do finále. „Pan Kraus pozval Patrika do svojej relácie Uvolněte se, prosím,“ prezradila nám dramaturgička Talentu Gabriela Drobová. Tým však obsadzovanie grgajúceho chlapca do televíznych projektov nekončí. Ako sme sa dozvedeli, bude aj jednou z hlavných hviezd markizáckeho Silvestra. Snáď to bude aspoň minimálna náplasť na jeho smútok spojený s vypadnutím v šou Slovensko má talent.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu