Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Andrea Vadkerti: Ukážem vám pitvu človeka!

Andrea Vadkerti Zobraziť galériu (7)
Andrea Vadkerti

BRATISLAVA - Moderátorka STV Andrea Vadkerti (31) vo svojej talkshow pritvrdzuje. Obľúbená tvár verejnoprávnej televízie sa rozhodla šokovať slovenského diváka ukážkami pitvy ľudského tela!

"Tento diel mojej relácie bude trochu pikantnejší, kontroverzný a čo sa dá, bez rozpakov ľuďom ukážeme," vysvetľuje Andrea svoj zámer zmeniť ladenie programu. Prvá prekvapivá téma so zaujímavými dokrútkami z pitevne a krematória sa objaví na obrazovke verejnoprávnej televízie už 20. októbra s názvom Živím sa smrťou.

Andrea Vadkerti sa rozhodla prilákať viac divákov pred televíznu obrazovku šokujúcimi témami. O niekoľko dní doplnia jej talkshow krátke šoty z reálneho života.

"Tam, kde je nutné veci ukázať a je ťažké o nich hovoriť, musíme zvoliť takúto formu," hovorí moderátorka. Viac šťavy, života a energie - taká bude odteraz Vadkerti talkshow. A Andrea na to ide poriadne tvrdo.

Pre svoju šou bola ochotná postaviť sa zoči-voči smrti, nazrieť do pracovne patológov i spaľovačov mŕtvol. Spolu s televíznym štábom sa rozhodli nakrútiť prácu patológov v jednej z bratislavských márnic. Na pitevnom stole ležalo bezmocné telo muža. Patológovia preskúmali doslova každú časť zložitého organizmu. To všetko na vlastné oči sledovala aj Andrea.

Najprv si obliekla biely plášť a vstúpila do zóny, ktorej jediným menovateľom je smrť. Bola priamo pri pitve. Videla všetko, čo uvideli aj súdni lekári. Telesné pozostatky nebožtíkov odprevadila z tohto sveta v drevených rakvách až do krematória, kde boli spopolnené.

"Nebolo mi zle. Na vlastné oči som sa presvedčila, že ľudská originalita nemôže byť založená na tom, ako vyzeráme, telo nie je podstatné," rozpráva o svojich dojmoch známa moderátorka. Toto všetko, v krátkych zostrihoch, ponúkne aj divákom vlastnej talkshow.

Od 4. októbra presunula Slovenská televízia Andrein diskusný program na lepší vysielací čas. V programovej štruktúre sa tak posunul o hodinu skôr, na 16:40 hod. "Doteraz sme reláciu vysielali v čase, keď na iných staniciach bežali telenovely. Teraz si diváci môžu pozrieť moju šou i telenovely," zdôrazňuje Vadkerti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu