Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Peter z Modrého z neba: Rakovina mu zobrala matku jeho detí

Osudom skúšaný Peter. Zobraziť galériu (14)
Osudom skúšaný Peter. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Zákerná choroba pripravila rodinu pána Petra (41) o manželku – matku jeho detí a takmer aj o strechu nad hlavou. Boľavé rany po strate milujúcej ženy sa snažil aspoň malým gestom zahojiť človek, ktorého tento krutý osud nenechal ľahostajným. Modré z neba zniesol hneď dvakrát.

Na vytúžený sen sa už pozerá zhora. Manželia Ľubka a Peter sa so svojimi deťmi rozhodli mať idylický život v malom domčeku. Kúpili si storočný, ktorý postupne opravovali. V pláne tiež mali vyriešiť problémy so strechou, ktorá bola v katastrofálnom stave. Zadovážili si aj potrebný materiál. Ten však boli nútení kvôli peniazom rozpredať.

Petrova rodina totiž musela nedobrovoľne čeliť azda najťažšej životnej skúške: Ľubkinému náhlemu ochoreniu. Jej vážny stav si popri liekoch a rôznych liečeniach totiž vyžadoval úplnú starostlivosť. Manžel preto prestal pracovať a staral sa o ňu doma. Ani to nepomohlo a matke dvoch detí sa, žiaľ, boj nad chorobou vyhrať nepodarilo.

Problémy so strechou však ostali. „Tá mu doslova padala na hlavu. On už o ničom inom ani nerozmýšľal, len o nej,“ povedal topkám rodinný príbuzný Radoslav, ktorý s manželkou do markizáckej šou Modré z neba napísali. Vilo Rozboril sa preto so svojím tímom vybral za Petrom a spolu s jeho deťmi, Klaudiou a Peťkom, ich zobrali na trojdňový výlet do Álp. A doma im zatiaľ vymenili rozpadávajúcu sa strechu za novú.

„Bol som rád, že sme boli s deťmi na horách. No keď sme prišli domov a videli sme to, čo sme videli, tak to už...“ ťažko hľadal slová vďaky Peter, ktorý mal včera dokonca narodeniny. Šou o snívaní Modré z neba mala preňho preto v tento deň ešte väčší význam. „Veľa robí, keď sa má človek o koho oprieť,“ dodal topkám životom skúšaný muž, ktorému sa podarilo odraziť od dna, aby mohol všetku svoju lásku a energiu venovať deťom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu