Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Laci Strike bol online!

Zobraziť galériu (4)

Jedna z najvýznamnejších osobností tanečného elementu v slovenskej hip-hop kultúre - Laci Strike. Dnes už o ňom možno hovoriť ako o ikone pre množstvo mladých ľudí, a to nielen tanečníkov. Tancu sa venuje viac ako 20 rokov.

Má za sebou stovky vystúpení v rôznych show, TV reláciách, na koncertoch, diskotékach, tanečných projektoch, súťažiach nie len na Slovensku, ale aj v Poľsku, Nemecku, Monaku, Maďarsku, Barcelone, Paríži, Berlíne, Viedni, Cap Dail, Baurout a podobne.

Dôležitým krokom Laci Strikea je vybudovanie SDA Hip Hop Centra v Bratislave, kde sídli najväčšia slovenská hiphopová škola tanca - Street Dance Academy. Aktívne ju navštevuje viac ako 500 ľudí. Elitný tým Street Dance Academy predvádza choreografie a freestyle vystúpenia v štýloch Boogaloo, Poppin, Lockin, Break Dance, Hype, New Style, House Jackin.

Tanečníci svoje kreácie predviedli na koncertoch The Fugees, Black Eyed Peas, Sean Paul, víťazia na prestížnych súťažiach, účinkujú v televíznych reláciách, vo videoklipoch popredných umelcov. Nedávnym počinom SDA je vlastný tanečný videoklip, ktorý je prvým svojho druhu

na Slovensku, ktorý štyri týždne nepretržite držal prvé miesto v hitparáde MusicOne na TV Markíza.

V týchto dňoch vyjde prvé slovenské tanečné DVD+CD Laci Strike: Cesta tanečníka. Príbeh slovenského street dance.

Rozhovor

09:58:57 - otázka od: anda Ahoj Laci. Zaujalo ma,že ste vniesli trochu dobra do väznice ako si aj sám povedal. Chcem sa Ťa opýtať, aký si typ človeka? Skôr si pesimista, alebo optimista? A čo robíš s negatívnými vecami v živote? Ďakujem. A prajem všetko dobré. no vo vaznici bolo fajn. clovek som inac vesely...optimista. ale jasne ze aj ja mam svoje starostia. problem cez mna obcas preleti a niekedy sa zas usadi na dlhsie. hlavne sa snazim byt v dobrej nalade lebo potom sa lahsie zije.

09:59:05 - otázka od: dedko mladek caff veris v ufo? jasneeee.

09:59:56 - otázka od: Mario ako sa dari s devcatami a tancami hip hop dari sa:-) tancovat ma bavi furt. stale sa vela ucim.

10:00:44 - otázka od: tomáš cawes bratu jak sa ti darí nenaučil by si mal break dance a ti jak to dokážeš mi to vysvetli tu cez internet? to musis od pocitacu vstat a prist do street dance academy. potom ta naucim...:-)

10:02:26 - otázka od: Jozi Cau Laci Od kedy sa venujes Tancu? Od jakziva Ta bavilo tancovat? Je To tvoje hoby,alebo zamestnanie ? Mna tiez bavi tancovat mam 24 rokov. Nevadilo by Ti keby sme si mailovali? Posles mi svoj mail? Jozi SNV Spisska Nova Ves pozri sa na www.streetdance.sk . tam najdes nejaky kontakt...tancujem od decka. ak chces. kup si nove dvd laci strike - cesta tancnika... tam sa dozvies o mne vela...a urcite sa aj zasmejes...

10:03:28 - otázka od: Ivana Caw ake je tvoje naj spodne pradlo a akej farby mas rad spodne pradlo( napr. cervene slipy) presne tak....cervene slipy...to je asolutny top...:-)

10:04:14 - otázka od: x_k4c3nQ4_x awooj Laci ako sa máš?? :) dobre:-) vlastne na dva minus...

10:06:12 - otázka od: sofka ahoj laci ja by som sa chcela len opytat ze kolko stoji to tvoje nove DVD??....si strasne super mam ta moc moc rada a drzim palce celej SDA :-) 399.- niekde 379.- na internete je tusim aj za 349.- podla mna je to dobra cena za dvd a cd dohromady....treba kupit....zatial je tu vraj v predaji dvd kralom shrek. a toho chcem porazit:-)

10:07:05 - otázka od: kika caf laci. planujes do budusnosti nejaky vacsi projekt, proste nieco.. hmmm? na jar sda turne 20 zastavok po slovensku..... to sa nam snad podari...velke party, tanecne lekcie a aj vystupenia.

10:07:55 - otázka od: sjuzen Laci, mas rad rybu? mam rybu v akvarku v kancli . a mam rad aj rybu v bruchu, ked je dobre pripravena.

10:09:07 - otázka od: martin Co ta viedlo k natoceniu filmu velmi sa na neho tesim ale chcem sa spytat bude dostupny aj v usa a budes so svojim tymom SDA aj v usa dakujem za odpoved martin martin ked nas pozves prideme radi. mozno to dostaneme na amazon.com - a jedna vec. keby si mal problem tak napis a ja ti poslem dvd.

10:09:30 - otázka od: Ingrida ahoj Laci, kedy sa zastavíš na kavičku??? :-) kavicku nepijem...mam sa zastavit?:-)

10:09:55 - otázka od: katarinka Ahoj Laci, ake je Tvoje oblubene jedlo? A napoj? Maj sa, drzim palce.. segedinsky gulas. mnaaaaaaam.

10:13:06 - otázka od: katarinka Laci, co vravis na momentalnu situaciu medzi SR a Madarskom? Ked vlastne jeden futbalovy zapas sposobi take cudo? vies co? akurat mi je luto ake tupela na ten futbal chodia a preco to vlastne robia. ked vidim ake prachy sa do futbalu davaju a co sa deje je mi z toho zle. mi mame ludi ktory maju absolutne v pohode europsky az svetovy tanecny level a nemozu ist von lebo si to platia z vlastneho vrecka. a je to komunita nekonfliktna. . . trosku sme este v socializme ...

10:13:23 - otázka od: lucinka aoooj laciii... no musim povedat ze si fakt uzastny hiphop ...skvele tancujes a velmi ti drzim palce aby sa ti aj nadalej darilo...iba by som chcela vediet od kolkych rokov sa tomu venujes?? dllllllhoooo.

10:14:27 - otázka od: BB cau laci..je to premna velka cest mat stebou treningy..som rada ze vela ucis, aj napriek tomu kolko toho mas..a este taka poznamka..ze vsetky vystupenia co ste mali v telke boli uplne brutalne..jak z ineho sveta..ne zo slovenska..dal si super ozivenie di kazdeho toho programu..to nebola sice otazka..ale nevadi:D caaaaau jeeeeeeej dakujeeeem.

10:15:56 - otázka od: Janka Ahoj Laci, videl si electroboys u Dansko ma telent? Co hovoris na ich tancovanie? je to styl, ktory funguje uz dlho....nie je to zle ale takych je na svete vela...fandim im.

10:16:20 - otázka od: Jozi Ahoj Laci Chcem sa spytat ci by si aj mna mohol ucit tancovat? Kolko mas rokov ? mozem ta ucit v sda....:-) prides?

10:17:18 - otázka od: Selys kedy bude možné kúpiť si tvoje nové dvd+cd a aká bude jeho cena,bude sa dať kúpiť aj cez net?ďakujem da sa aj cez net. uz je to v predaji aj v datartoch, cropppoch a inych predajniach. skus to vyhladat cez zoznam....

10:17:55 - otázka od: Janka ahoj Laci, chcela by som sa opytat, ci sa da prihlasit do SDA aj v Dubravke, resp. bezia kurzy aj tam? Chcela by som chodit na hip hop. Dakujem da sa, ale je ucim len v trnavke

10:19:52 - otázka od: respect to Laci Nazdaaar. Minule som bol v Blave a stretol som ta v Poluse. Chcel som ta pozdravit, hodit rec a urobit si s tebou foto.No nejako som ta potom stratil. Vadi ti ak sa s tebou niekto chce odfotit??? Inak klobuk dole pred tebou, a tym co si dokazal. SDA nema chybu. Vzdy si rad kuknem ked vystupujete v TV. Prajem ti vela stastia do buducna a drz sa. dakujem . nevadi mi to s tym fotenim...stava sa ale ze utekam obcas prec a to hlavne po vystupeni. vtedy ked som absolutne vystaveny, tak mi to trochu vadi...

10:20:50 - otázka od: andrea ahoj Laci. Si fakt super. Chcela by som sa ťa opýtať,či Street Dance Academy môžu začať navštevovať aj ľudia ktorí nemajú príliš veľký talent na tanec? Vieš si aj s takými poradiť? Chcela by som sa naučiť tancovať ale problém je v tom,že som troška drevo na tancovanie.:( jasne do sda chodi vela ludi co sa tam len dobre citia. netreba vediet nic a tu sa naucis....

10:21:39 - otázka od: Kaikos Ahoj Laci, dakujem Ti za Tvoju drinu, ocenujem, co si dokazal a zaroven Ti gratulujem k prvemu pocinu svojho druhu na Slovensku (Cesta tanecnika) Vyborny darcek pre moju dceru, ktora tancuje uz od 4 rokov a ludovky uz ju prestavaju bavit..:) Ozaj, ako je to s fungovanim Vasej pobocky v Dubravke? Su tam pravidelne treningy? Ak ano, kedy? THX. Kaikos dakujem za podporu v dvd. v dubravke su treningy pravidelne.

10:22:33 - otázka od: URGE Marián Dobrý deň Laci, rád by som sa opýtal či si aj niekedy čítate maily. Lebo som Vám písal a nedostal som žiadnu odpoveď. Držím Vám palce. S úctou URGE Marián o ohladom coho? niekedy je to tak ze musim sekelktovat, lebo tych mailov pride kvantum a nestiham.... treba skusit znovu...:-)

10:24:17 - otázka od: ajka Ahoj Laci, si velmi zlaty a sympaticky chalan, mam Ta moc rada a drzim Ti palce, aby si aj nadalej bol taky uspesny!!! Chcem sa len opytat, ci trenujes kazdy den a s kym si tuzis este v zivote zatancovat. Prajem pekny dnicek, pa pa prave tieto dni som v uplnom tranze, lebo trenujem spolu z mr.wigglesom. krstil spolu s darou a arytmusom moje dvd. dostavam strasne vela informacii. a to je super. ano tancujem kazdy den niekolko hodin...

10:24:37 - otázka od: Edita Mryglotová Dobrý deň, kde sa bude predávať Vaše nové tanečné DVD+CD, ďakujem v datartoch na iternete vsade.

10:26:10 - otázka od: jaRo caf Laci, pozdravujem Ta z BB a chcem Ti povedat ze mas nas velky respekt za to,co si urobil pre vaznov v nasom meste,drz sa a nech sa dari...peace v vasom meste je aj k dance . ta skola spolupracuje velmi uzko a aj ja tam chodim casto. ak chce niekto mat sda vo svojom meste , tak staci napisat. kontakt je na www.streetdance.sk

10:26:43 - otázka od: Takashi Zdravím ťa Laci, si moj veľký tanečný idol. Posunul si tanec na slovensku na vyžšiu úroveň a určite sa už vo svete nestratíme - máš moj obdiv a respect. Tancujem už zhruba 5 rokov a chcel by som to posunúť trošku na inú úroveň. Tancovať v klipoch a tak, určite to nie je ľahké sa niekam dostať, ale vedel by si mi poradiť ako na to? Čo pre to spraviť? treba vela vela makat.

10:27:34 - otázka od: Julo Nazdar. Vynasa dobre take tancovanie? Dik a to je co za otazka? :-) ja sa nestazujem.

10:27:49 - otázka od: Lenka Laci, my s kamoskou ta uplne zboznujeme :) Ozaj, neprekaza tvojej priatelke, ze ta vsetky baby takto zboznuju? myslim ze nie:-)

10:28:07 - otázka od: denisa serus laci! Kedy prides do Prešova? zavolajte. a ja dojdem.

10:28:19 - otázka od: bonton Ahoj Laci. Som z Handlovej tak ako ty a chcel by som ta opytat, aky je Tvoj nazor na nase mesto, respektive aký mas k nemu vztah. mam rad handlovu.

10:28:27 - otázka od: Zuzik si super!!! aj ty.

10:31:03 - otázka od: Roger Ahoj Laco? Chcem sa spytat ze preco sa spravas jak teenager z 90tych rokoch, obliekanim a spravanim ked si dospeli chlap?. Dakujem. lebo je to furt lepsie ako vysedavat pri pive a stazovat sa ze nic nemam. zijem si mlady zivot a inak to nebude. neznamena to vsak ze som blby a neviem si dohodnut marketing . asi by som nebol tam kde som. dospely sa pise s Y.

10:31:11 - otázka od: Mlieko Caf Laci kde nakupujes svoje handry ? dik kde sa da.

10:31:45 - otázka od: mirka cau Laci. velmi ti fandim, urcite si kupim to DVD. Chcem sa opytat, co najradsej pucuvas? a nemohol by sa Pyco zakusnut aj do mna tak ako do Tvojho DVDcka pri krste? poprosim ho....nech ta ...ale tak jemne .dobre?

10:32:06 - otázka od: monulik ahoj Laci, nechystáš na náhodou v najbližšej dobe do Púchova? prajeme Ti pekný deň zavolajte a ja dojdem:-)

10:36:20 - otázka od: juryno ja mam velmi rad hip hop ale je tam najvacsia koncentracia egoistickych rozumej neinteligentnych-namyslenych ludi, si hadam jediny normalny clovek. ide z teba strasna energia, ostatny by si mali brat z teba priklad. co vravis na pychu v hip hope?? je to trapne. ja sa na tom smejem. hip hop bol kedysi len tanec. neboli ani dj ani mcs. volalao sa to ROCKIN a bolo to v 68-72. potom prisli raperi a ty sa potrebuju predat. na slovensku je to mlade a ludia nevedia rozoznat kvalitu. ani v rape ani v tanci. staci ak mas kapucnu a uz si hip hoper. u nas je tych hip hopovych kap=iel velmi vela a kazdy chce byt drsnak a predat sa cez to. nepotrebujem sa hrat na nic. som aky som a uznavam prvotnu myslienku hip hopu. tato poza je smiesna. niekto vsak na nu ma a vtedy je to opravnene.

10:38:11 - otázka od: Milos zdravim ta Laci.. len ma zaujima na akom projekte pracujes v sucasnosti... teraz trochu oddychujem. bude turne... a este na projekte....zachran hlodavca co skace po stromoch a ma rad oriesky.

10:38:44 - otázka od: Jano Ahoj.Čo počúvaš z domácej hip-hopovej scény? volakedy vsetko a teraz skoro nic.

10:39:12 - otázka od: Lubeno Laci ty ako odbornik ked si sledoval Fizzyho myslis si tiez ze ako solo by mal velmi velku sancu vyhrat Slovensko ma talent?? Lebo mna ako skupina vobec nezaujala...dik Lubeno takych ako fizzy je na slovensku vela.

10:39:33 - otázka od: Jano Nazdar...ako si sa vlastne dostal k tancu??? to same

10:39:58 - otázka od: Tomáš máš frajerku? mam

10:41:05 - otázka od: Lucka Ahoj Laci, chcem Ti len povedat,ze tancujes super, vzdy som snivala o tancovani hip hop,ale som asi tanecne drevo,chi...drzim palce, ste super... treba skusit

10:42:06 - otázka od: ivana.p ahoj, dcérka obdivuje tvoje tanečné umenie a rada by sa prihlásila do nejakého tvojho tanečného kurzu v Bratislave. je to ešte možné alebo už je na začatie neskoro a mala som ju prihlásiť od septembra? da sa furt, treba prist. dk trnavka. info na www.streetdance.sk

10:44:11 - otázka od: dzefri preco takehoto magora ma Slovensko??? vlastne slovaci takychto saskov potrebuju..ako sa dokazes tolko predstierat?? prezrad. presne tak . slovaci saskov potrebuju...mna bavi predstierat ze viem tancovat:-)

10:44:22 - otázka od: Tomišek Ahoj Laci! Chcel by si si zahrat aj v neakom novom best filme sveta? jasne.

10:45:18 - otázka od: Lily pekny den zelam:)chcem sa spytat ako vyzera tvoj bezny den a ake su tvoje naj tanecne vzory... tak este vela veela uspechov pa od rana makam v kancli . od takej deviatej. o pol 4 stvrtej zacinam ucit a som v tanecnej minimalne do 8mej. cez vikendy vystupenia. ...

10:46:20 - otázka od: Marína Ahoj lacko, jedná moja známa ťa miluje:-)) a raz som čítala, že tvoje meno je iné ako laci strike a tak sme sa na tom hádali, lebo ona mi neverila:-(( mohol by si jej to teraz vysvetliť, dík papapapa mam civilne meno. strike ma volali kamosi a teraz vsetci.

10:47:37 - otázka od: krista ahoj Laci, som rada že niekto vnáša na sklo konečne kvalitnú vec,blahoželam. chcela by som sa Ťa spýtať,od koľkátich rokov začínaš učiť deti? Díky :) od 5 rokov. obcas su tam aj este mladsie drobce.

10:48:50 - otázka od: majky Cau Laci, zaujimalo by ma vazne, akeho si vierovyznania...dik za odpoved. dobreho...

10:49:12 - otázka od: sony Ahoj Laci, mam doma 12 rocneho grazla ktory sa 6 rokov venuje plavaniu, ale oznamil mi ze uz to robit nechce, vraj chce tancovat. Iba sa chcem spytat ci by bola moznost ho prihlasit do tej vasej tanecnej skoly. Thanks. jasne. furt sa da.

10:50:09 - otázka od: Nastenka Ahoj Lacko, co hovoris na upadok tvojej rodnej Handlovej? ide to tam dolu vodou, nexes tam spravit nejake detasovane pracovisko ? mame tam pobocku v relaxe. ucime decka a aj ja tam chodim ako sa podari...

10:51:00 - otázka od: Chosee Ahoj Laci.. Kto je podla Teba lepsi v tancovani? Barbara Hascakova ci Miska Pastekova...??? :) pastekova to valcuje.hascakova je dobra v bubnovani:-)

10:51:14 - otázka od: DENZIL CAWESJ PRIDES V NEDELU DO POVAZSKEJ BYSTRICE???? jasneeee.

10:51:43 - otázka od: sisa ahoj, chcem Ťa iba pozdraviť a povedať, že vždy, keď Ťa vidím v TV, nakazíš ma šialene dobrou náladou. Ďakujem, všetko dobré:))) rad nakazujem:-)

10:52:12 - otázka od: saša ahoj laci,dáme rande? pssssst. spytam sa doma...

10:52:37 - otázka od: Tarusa Ahooooj.... Si strašne super a v pohode... Chystáte niečo v KE? Pa, pekný dník. ;-) kosice? nooo. uz sme dlho neboli.

10:53:53 - otázka od: Jozef Nazdar. Videl som ta uz zoparkrat vystupovat so svojou tanecnou skupinou a musim povedat ze fakt slusne. A tanecnice mas velmi pekne:-) Prajem vela uspechov aj nadalej. tanecnickam sa treba prihovorit:-) oni sa potesia.

10:54:46 - otázka od: Lenka Ahoj Laci. Co robis vo volnom case, ked prave netancujes? pozeram tanecne dvd . ale aj knizku obcas precitam. ke dmi niekto daruje.

10:55:37 - otázka od: Voloda zdravicko, len sa chcem opytat: Myslis, ze v dnesnom svete presytenom konzumom je este stale miesto pre kvalitnu hudbu? Ako vnimas undergorund (nie len co sa hip-hopu tyka, ale aj kazdeho dalsieho zanru)- ma moznost presadit sa v dnesnom svete aj bez toho aby sa zbastardil? Dakujem pekne undergroun je vec vkusu . velmi dolezita vec pre vyzretych ludi.

10:56:31 - otázka od: isolabella Ahoj Laci, pls, vraj niekde (na Trnávke??) sa dá prísť na tréning, nielen pozerať, ale aj si zatrénovať. Vždy som veľmi rada tancovala a momentálne by mi ani pohyb nezaškodil, skôr naopak..:o)Nemusím mať zrovna 15 rokov, aby som mohla prísť???:o) ano dk trnavka a da sprist fuuurt. www.streetdance.sk

10:59:35 - otázka od: Lucia Ahoj Laci, ako mas? :) budete aj na tohtorocnom slavikovi? pocula som, ze Dara ho ide moderovat, na co sa strasne tesim, pretoze je to moja oblubena spevacka a spolu vam to na javisku svedci..:) mate fakt super skupinu a zelam vela stastia..:) moja 5 rocna dceruska tiez tancuje hip-hop, ked bude dobra, prihlasim ju v lete do tvojej skoly...:)) nooo. svedci nam to . dakujeme:-) robili sme to dva roky po sebe. tento rok nie.

11:01:42 - otázka od: lulka Cau Laci, rada by som vedela co ta vie najviac vytocit a co zasa potesit a este by ma zaujmalo co povazujes vo svojom zivote za najvacsie stasie, dik ale jasne . viem sa aj nastvat. ale to uzt teda poriadne. vytaca ma nespravodlivost aludska hlupost.. stastie? ze sa mam tako asko sa mam. a ze robim to co robim.

11:05:01 - otázka od: Shady Ahoj, Laci, aky je tvoj najstarsi ziak v SDA? Uz mnohokrat som uvazovala ze sa prihlasim, ale mam pocit ze v 25tke je zacinat neskoro :) Diky za odpoved :) 50 rokov karol zajac

11:05:17 - otázka od: kiwi Ahoj! Chcela by som sa spytat ci sa da prihlasit do SDA, alebo ako to funguje s prihlasovanim. A ci je to nejako vekovo ohranicene alebo tak.. Si super!! dik :-)) ziadne hranbice. prihlasit sa da furt.

11:05:33 - otázka od: lenka Laci, mas este nieco, co by si chcel v tancovani dokazat - nejaky (zatial) nesplneny sen? bronx - ulica

11:07:10 - otázka od: zavoja laci, nemuslis, ze styl oblecenia, ktory nosis je uz par rokov out? ale uplne out? myslim ze som uplne out. ale modne policia mi dala jednotku:-)

11:07:36 - otázka od: Monika Zopakoval by si si znova nejakú tanečnú súťaž pred kamerami? nie. ako tanecnik nie. ako ucinkujuci alebo mozno ako porotca ano.

11:10:04 - otázka od: Milan Vitos Ahoj Lacko. Strašne ti fandím. Aj keď mám už po 60 sa mi veľmi páči štýl tvojho tanca. nebudeš mať niekedy vystúpenie v Žiline? vyhlasuje sutaz o najstarsieho fanusika laciho strikea . zatial vyhravate. dakujem za podporu...v ziline som bol nedavno.

11:10:29 - otázka od: Ami cauko Laci, prijal by si pozvanie na večeru? :)samozrejme vo všetkej počestnosti :) si chalan alebo baba?

11:11:13 - otázka od: Katarína Ahoj...kedysi dávno dávno som si mailovala s chalanom z netu a ten mal Tvoj nick a v tom čase žil v španielsku...a mne staaale vŕta v hlave(ako si to tak davam dokopy-ked si už teraz známejší :-))či si to bol ty alebo nie...(ludska zvedavosť :-) )....pekný dník,pa ale ano katka som to ja. :-)mas sa?

11:11:48 - otázka od: Marta Ahoj...chcem sa opýťať či si v kontakte so svojou tanečníčkou z Bailanda ?? ešte som ťa nevidela zamračeného..:D..stále sa smeješ ?? nie aj sa mracim....s romanou som v kontakte. tancuje u nas...

11:12:55 - otázka od: blesk Som počul že si gay čo je na tom pravdy hmm???? hahaha.....

11:14:09 - otázka od: Janka Ahoj Laci, je uzasne co robis pre dnesnu mladez...drzim Ti palce a prajem Ti veeeela uspechov a osobneho stastia !!! dakujem

11:15:09 - otázka od: Paatrick Cawko !...chcel by som sa opytat ci vnimas nejaku rivalitu medzi vychodnym a zapadnym slovenskom...a ako to podla teba je...existuju vyhody a nevyhody ???...alebo vychod neriesis a mas na to svoj nazor..vdaka za odpoved :D ziadna rivalita.... vychod ma lepsie publikum...

11:16:34 - otázka od: monulka Ahoj Laci mam 28rokov a chcem sa spytat ci je to vek uz odpisany na tanec alebo sa s tym da nieco robit,pretoze tanec milujem ale nejako som ho viac netrenovala po diskotekach saliem ale teraz by som chcela daco s tym robit len by som chcela aj poradit ci teda sa da a ak ano ci by si nevedel odporucit daku tanecnu skupinu vo zvolene.dakujem.A inak ta uznavam :) neni to neskoro. 28 vobec nie je vela. na slovensku si vsetci nad 27 myslia ze uz su stari...

11:16:48 - otázka od: Kika ako sa ti pacilo v LM?:) pecka

11:17:20 - otázka od: kmeť Čauko Laci chcem Ti iba povedať že slovenského "sowbizu " si mi naj sympatický pretože si normál chalan tak to vydrž a želám veľa úspechov v práci a love dakujem.

11:22:43 - otázka od: lentilka Ahoj Laci, vdaka pritomnosti Tvojej a SDA na nasej firemnej akcii este v sept, sa nas syn dostal na titulka nasho firemneho casopisu... :-) a hovori ti "ujo Laci".. :-)))) no tak to ma tesi..... to bol inac aj moj ciel. dostat vasho syna na titulku firemneho casopisu. odstartoval som mu karieru. a aby moja kariera pokracovala dalej. budem sa musiet rozlucit a ist makat. dakujem vsetkym za otazky a nech sa vam dari:-)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu