Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Prvý konflikt v Talente: Útok na Drobovú!

Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA- Vyhrážky a nadávky! Semifinálové kolá šou ešte ani poriadne nezačali, a už je tu prvý vážny konflikt. Na dramaturgičku projektu Slovensko má talent Gabiku Drobovú verbálne zaútočil otec jednej zo súťažiacich. Čo sa stalo? Čo na to hovorí Drobová?

Postupujúci semifinalisti si začali navzájom podkopávať kolená. Talentované dievčatá Alexandra Víghová (16) a Emília Jungová (13), ktoré v šou krútili s hula-hopom, najprv vystupovali každá zvlášť. V epizóde Veľký tresk však došlo k zvratu a slečny vyhlásili, že by chceli vystupovať spolu.

A tak sa porota rozhodla posunúť do semifinále obe. Emíliin otec sa zaviazal, že si ich zoberie na starosť a urobí všetko čo bude môcť, aby dievčatá nacvičili dobrú choreografiu. To znamenalo spoločné nácviky a presun z Nemecka, kde Jangovci bývajú, do Košíc - k rodine Víghových.

Keď však prišlo na lámanie chleba, celá situácia sa skomplikovala. Zrazu sa to Emíliinmu otcovi nepozdávalo. Chcel, aby mu pán Vígh preplácal ubytovanie a dopravu. A vtedy nastal problém, pretože otec Alexandry odmietol prispieť na náklady spojené s nácvikom. Pán Jung vzal celú vec do vlastných rúk a rozpútal poriadny rozruch. Dokonca zatelefonoval Gabike Drobovej „Bol veľmi ostrý. Nadával nielen na mňa, ale aj pána Vígha. Na jeho adresu tvrdil, že je podrazák. Dokonca sa vyhrážal, že celú kauzu zmedializuje,“ dozvedáme sa od šéfky projektu.

Celá situácia s vystúpením talentovaných dievčat sa preto poriadne zamotala. „My jednoducho očakávame číslo. Oficiálne postúpila Alexandra. Takže je na nich, či sa dohodnú. Sami sme zvedaví, kto nakoniec príde,“ zamýšľa sa Drobová. Dnes večer sa teda ukáže, či sa otcovia talentovaných dievčat pomerili, alebo nie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu