Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Hablovičová: Už jej začali „fofry“! Odstaví Žitného na druhú koľaj?!

Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (4)
Lucia Hablovičová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Súkromie musí ísť bokom! Lucii Hablovičovej (31) sa od včera začalo krušné obdobie. Ako riaditeľka Miss Slovensko odštartovala ďalší ročník súťaže krásy. A v súvislosti s tým ju čaká hŕba povinností. Od nehody Rasťa Žitného (31) ju čaká prvé dlhšie odlúčenie od svojho priateľa.

Včerajšou tlačovou konferenciou sa začalo ďalšie hľadanie najkrajšej Slovenky pre rok 2009. Nechýbala na ňom ani šéfka projektu Lucia Hablovičová. Zatiaľ čo o súťaži nemala problém hovoriť, pri otázkach smerujúcich k Rasťovi Žitnému bola skúpa na slovo.

„Nehnevajte sa, ale k tejto téme sa nebudem vyjadrovať,“ odbila nás slušne. O tom, že sa jej o chúlostivej téme ťažko rozpráva, naznačila už pred začatím tlačovky. „Dúfam, že ste sa v takomto hojnom počte zišli kvôli súťaži krásy a nie kvôli iným veciam,“ povedala prítomným novinárom Hablovičová, ktorú čaká v najbližších dňoch krušné obdobie.

Od nedele 9. novembra až do tej ďalšej musí absolvovať sériu kastingov po celom Slovensku. Vyberať bude adeptky do súťaže Miss Slovensko. „Snažím sa prispôsobiť svoj čas celej situácii,“ vyjadrila sa v polovici septembra Lucia pre topky.sk, keď sme zisťovali, ako si plánuje rozdeliť čas medzi prácu a Rasťa Žitného.

V súvislosti s pripravovaným výberom najkrajších dievčat pôjde vôbec o prvé dlhšie odlúčenie od markizáckeho moderátora, ktorý sa zotavuje z následkov autonehody. Ten sa už tretí týždeň nachádza opäť v rehabilitačnom zariadení v Kováčovej.  

 

Miss Slovensko 2009 – novinka oproti minulosti

V súvislosti s pripravovaným ročníkom súťaže krásy sa chystá aj menšia zmena. K štandardnému porotcovskému zloženiu - Lucia Hablovičová, Jozef Oklamčák a Miss Slovensko 2008 Edita Krešáková pribudne na každom kastingu iná osobnosť nášho šoubiznisu. Účasť dievčat príde podporiť aj známy rodák z daného mesta: Igor Timko (Košice), Katka Koščová (Prešov), Tomáš Bezdeda (Žilina), Romana Škamlová (Banská Bystrica), Eva Pavlíková (Nitra), Štefan Skrúcaný (Trenčín), Martin Nikodým (Bratislava).



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu