Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Nikodým verzus Kočiš: Už 11 rokov sa nerozprávajú!

Martin Nikodým
Martin Nikodým

BRATISLAVA – Už roky spolu neprehovorili ani slovo! Dvoch najznámejších televíznych moderátorov delí jedenásť rokov trvajúci spor. Počas neho sa nezhovárajú, vyhýbajú sa spoločným podujatiam, ba dokonca takmer ohrozili divadelné predstavenie, kde mali hrať postavu hlavného hrdinu.

Takúto tichú vojnu medzi sebou vedú moderátor markizáckej relácie Milionár Martin Nikodým (33) a moderátor paradoxne obdobnej vedomostnej súťaže na „estévečke“ Superkvíz Peter Kočiš (38)! Čo rozhnevalo hviezdy televízneho neba, a prečo sa dodnes nezmierili?

Nezhody medzi Martinom Nikodýmom a Petrom Kočišom vznikli ešte v roku 1993, keď došlo k výmene riaditeľov vo Fun rádiu. Na strane vtedajšieho riaditeľa stál Kočiš, nového šéfa obhajoval Nikodým. „Dostali sme sa na opačné strany barikád a tento názorový rozdiel sme dosiaľ nedokázali vyriešiť,“ potvrdil informáciu o 11-ročnej zákopovej vojne „Milionár“ Nikodým. Zdôraznil však, že v žiadnom prípade nejde z jeho strany o osobný konflikt. „Skrátka my dvaja sa nemusíme,“ zažartoval na margo dlhotrvajúceho sporu s Petrom Kočišom markizácky moderátor.

Napriek pretrvávajúcim nezhodám Nikodým priznal, že si relácie svojho protivníka rád pozrie. „Petra uznávam ako profesionála. Nemám problém prepnúť si televízny prijímač a pozrieť si program, ktorý uvádza.“

Títo dvaja rozhnevaní kohúti však pre svoje „názorové rozdiely“ vlani takmer ohrozili divadelné predstavenie Každý má svojho Leona, ktoré uviedlo bratislavské divadlo Teatro Wüstenrot. „Počul som, že Peter odmietol alternovať hlavnú postavu, keď sa dozvedel, že ju hrám ja,“ poznamenal Martin. Sám sa vraj pokúšal s Kočišom udobriť, ale snaha „vyfajčiť s nim fajku mieru“ mu nevyšla. „Myslel som si, že spomínané divadelné predstavenie bude vhodnou príležitosťou na uzmierenie. Osobne by som bol rád, keby sme už na túto starú záležitosť zabudli,“ dodal Nikodým. Peter Kočiš sa k tejto záležitosti odmietol vyjadriť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu