Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Cynthia Nixon: Som lesbička a som šťastná!

Po 15 rokoch sa Cynthia Nixon priznala k svojej pravej sexuálnej orientácii.
Po 15 rokoch sa Cynthia Nixon priznala k svojej pravej sexuálnej orientácii.

NEW YORK - Hviezda amerického televízneho seriálu Sex v meste Cynthia Nixon (38) je vlastne lesbička!

Matka dvoch detí, ktorá získala slávu ako červenovlasá právnička Miranda Hobbes v úspešnom televíznom seriáli, nedávno prezradila, že už deväť mesiacov udržiava lesbický vzťah s novou priateľkou!

Románik, ktorý akoby vypadol z pera scenáristov šteklivého seriálu, sa začal po jej minuloročnom rozchode s manželom a priateľom zo stredoškolských čias, fotografom Dannym Mozesom. Vydržalo im to spolu pätnásť rokov!

Napriek otvorenému priznaniu k svojej lesbickej orientácii, Cynthia odmietla prezradiť meno svojej milenky. "Môj súkromný život je mojou vecou. Zároveň však nemám čo skrývať, takže vám prezradím len toľko, že som veľmi šťastná," hovorí herečka.

Ako dodáva, dáma jej srdca nie je zo sveta šoubiznisu a dvojica zatiaľ nežije pod jednou strechou. Podľa jej priateľov Cynthia oslávila zisk svojej prvej ceny Emmy z minulej nedele práve v spoločnosti tejto partnerky.

Herečka, ktorá sa po rokoch farbenia vlasov na červeno vrátila k pôvodnej blond farbe, žije na newyorskom Manhattane spolu s dcérkou Samanthou (7) a synom Charlesom (1).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu