Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sajfa: Pikantné prerieknutie o prvom sexe so ženou!

Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (8)
Matej Sajfa Cifra (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Odhalil ďalšie zo svojich tajomstiev! Moderátor Matej Sajfa Cifra (29) sa vo včerajšej rannej šou v rádiu priznal k svojmu intímnemu zážitku. V rozhovore s kolegyňou Adelou Banášovou (28) prezradil, s ktorou ženou mal prvý sex.

Moderátori Fun rádia - Adela a Sajfa, diskutovali vo včerajšej rannej šou o „najaktuálnejšej“ téme, ktorou je návšteva anglickej kráľovny Alžbety II. A Sajfa počas rozhovoru priznal, že jeho prvý zážitok so ženou, bol práve s Angličankou.

Na margo toho, sme sa Mateja Cifru spýtali, či tým prvým zážitkom, ako ho sám označil, myslel sex. „Jasné. Bol to takzvaný full contact,“ netajil moderátor. Ten prezradil aj to, kde sa jeho prvé sexuálne dobrodružstvo odohralo a ako sa s Angličankou zoznámil. „Bolo to na Slovensku za študentských čias. Stretli sme sa cez jednu spoločnú známu, do ktorej som bol zamilovaný,“ dozvedáme sa o "ľúbostnom" trojuholníku. Topky.sk sa ho preto spýtali, či sa mu to nezdá divné, že do jednej bol zamilovaný a s druhou sa vyspal. „No, muži sú svine,“ reagoval Sajfa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu