Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kontroverzná Pink: Vyhľadala terapeuta, utápala sa v alkohole!

Pink Zobraziť galériu (7)
Pink (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Pink sa na svojej ceste spoznávania najrôznejších závislostí posúvala vskutku prozaickým smerom - z blata rovno do kaluže. Po namáhavom boji s drogami, od ktorých si konečne odvykla, okamžite začala holdovať najväčšej metle ľudstva - alkoholu.

Začiatkom februára tohto roka punkovú divu zastihol obrovský zlom v osobnom živote. Jej manželstvo s Careyom Hartom sa ocitlo v troskách, čo malo za následok bujaré zapíjanie smútku. Pozeranie na dno pohárika sa však v prípade Pink zanedlho vymklo akejkoľvek kontrole.

Rebelka, vlastným menom Alecia Moore, bez okolkov priznáva, že celá situácia zašla naozaj priďaleko. Pred pár mesiacmi bola totiž nútená navštíviť špecialistu po tom, čo si uvedomila, že bez "ohnivej vody" sa už nedokáže ani zabávať. Samu seba tak presvedčila o tom, že sa z nej stala beznádejná alkoholická troska.

Rehabilitácia, počas ktorej sa Pink dostala do rúk i príručka Anonymných alkoholikov, bola viac ako úspešná: "Zistila som, že som nebola alkoholičkou, ale niekým, kto sa rád opíja zas a znova. Snažím sa na svojej neresti pracovať."

Speváčke držíme palce, aby jej zdržanlivosť po odvykacej kúre vydržala čo najdlhšie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu