Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Alena Heribanová bola online!

Alena Heribanová Zobraziť galériu (15)
Alena Heribanová (Zdroj: Topky.sk)

Alena Heribanová vyštudovala FiFUK Bratislava odbor angličtina-slovenčina. Poznáme ju ako hlásateľku, moderátorku televíznych programov, show, autorských projektov Soireé z Mlynskej doliny, Babinec a Anjeli strážni.

Účinkovala v medzinárodných projektoch – USA (moderovanie programov našich operných umelcov) Kanada, štáty Európy, Austrália, pracovala na koprodukcii televíznych projektov - cestovateľský televízny seriál Cestovná horúčka, prezentácia Slovenského Olympijského projektu ZOH 2006 Poprad-Tatry v Soule,  Korea, prvé tenorové Gala v Káhire, a ďalších. Je reklamnou tvárou  kampaní Jacobs Kraft (Brazília, Keňa, Kolumbia), kozmetiky Zepter (1994/95),  AVON kampaň boja proti rakovine prsníka. Venovala sa aj knižnej činnosti, kde vyšli dva tituly Jana Benková -  Alena Heribanová: Vždy s  (2000) a Alena Heribanová: Babinec s Alenou Heribanovou (2002). Je držiteľkou niekoľkých ocenení: Žena obrazovky 1995 - divácka výročná cena STV, umiestnila sa v prvej trojici súťaže ženského týždenníka Žena roka (1996), má na konte víťazstvá ankiet Šarm a niekoľkoročné nominácie na cenu OTO - osobnosť televíznej obrazovky.  

 

Počet detí:  2
Motto: Keep smiling
Profesia/Kariéra:  hlásateľka, moderátorka televíznych programov, show, autorských  projektov
Najväčší životný úspech:

moje deti

Na čo sa najviac tešíte v tomto roku? Ja sa nikdy „najviac“ neteším...ale teším sa primerane každý deň, že mám rodinu, že som zdravá, že sa mi občas niečo dobré podarí..
Osobnosť, s ktorou by ste sa chceli stretnúť David Bowie
Šport, ktorému sa venujete plávanie, lyžovanie, cyklistika, aerobic...
Najobľúbenejšie jedlo a nápoj makové lokše, voda, čerstvé šťavy
Obľúbená hudba, film, kniha

Aquillera Hurt, Bowie Let´s dance...film Obchod na korze, Láska nebeská´...momentálne J. Heriban Intimita vlkov

Obľúbená technická hračka počítač
Najobľúbenejšie miesto/dovolenková destinácia Rhodos, Himaláje...
Činnosť, pri ktorej si oddýchnete  čítanie knihy

Rozhovor

10:15:59 - otázka od: tomáš serustok ako žiješ darí sa ti dakujem dari, striedavo oblacno, dneska hmlisto. Ale vcelku dobre

10:16:11 - otázka od: Milan Dobrý deň Alena! Chcel by som Vás pooprosiT o zaslanie Vasej fotografie s podpisom a venovanim. Dakujem Milan Kuna-ml,Kostolného 16, 031 01 Liptovský Mikuláš poslem

10:17:01 - otázka od: Hermelín Dobry den, kto je vas anjel strazny? vola sa Mahasias, je z rodu Serafinov, ktori su najblizsie k Bohu, ale niekolko anjelov mam aj tu na Zemi a preto sa mi dari :)

10:17:54 - otázka od: Rumcajs Ahoj, môžem sa v rámci nášho širokospektrálneho výskumu opýtať či uprednostňujete string, tangá alebo klasické nohavičky? Veľmi pekne ďakujem za odpoveď. velmi dakujem za otazku, tanga nosim na tango, klasicke nohavicky na bezne nosenie a string na Valentina :)

10:18:25 - otázka od: emille Čo je podľa vás 8. div sveta? tych je niekolko, mozno cinsky mur alebo moj pes Lady

10:19:33 - otázka od: Edo Mlynsky Dobrý deň, ste veľmi šarmantná a mám pocit, že sa už roky vôbec nemeníte. Prezradíte recept na večnú mladosť? myslim ze duchovnu a fyzicku vybavu dostava clovek priamo od boha a tazko davat recepty, snad pozitivny vztah k zivotu nas zachovava dlho sviezych

10:19:51 - otázka od: error Môžem Vás pozvať na 2 deci vínka? aj na 4 :)

10:22:05 - otázka od: Kristína Dobrý deň, počula som, že veľa cestujete. Kam by ste sa ešte chceli ísť pozrieť. chcela by som sa ist pozriet do kralovstva Mustang, ktore lezi medzi Tibetom a Nepalom. Je tam mnohomuzstvo, to znamena ze ma zena legalne viac manzelov, preto tam uz po starocia stagnuje demograficka krivka. Ziju tam stastne aj ked v podmienkach rovnajucich sa 15.storociu. Tesim sa nato.

10:22:50 - otázka od: Marta Bullová Marta-Dobrý deň,p.Alenka, chcem Vás pozdraviť, povedať, že skvele vyzeráte a poďakovať za autogram, ktorý ste mi na fotokarte poslali.Zároveň Vás prosím o možnosť napísať Vám email ale tak akosi súkromne. Moja adresa je určite v redakcii. Kde Vám môžem napísať? Páči sa mi Vaša relácia Anjeli strážni.Všetko dobré v živote súkromnom i pracovnom Vám želám.Marta Bullováz B.Bystrice Dakujem Vam velmi pekne, potesili ste ma, poslem Vam mail

10:23:19 - otázka od: veronika Dobry den.Pani Heribanova.Nemam ziadnu otazku.Chcem Vas len pozdravit a popriat nadalej vela optimizmu,pozitivnej energie,vela lasky a zdravie. Dakujem z celeho srdca. Optimizmu nikdy nie je dost. Aj Vam vsetko najlepsie.

10:23:52 - otázka od: ingrid dobry den pani Alena ste velmi charizmaticka a prijemna zena velmi sa mi paci Vasa relacia Anjeli stražni prajem veľa šťastia v pracovnom aj osobnom živote Dakujem aj Vam zelam toho najlepsieho anjela strazneho

10:24:20 - otázka od: laura dobry den pani ALENA,cte uzasna moderatorka,hlasatelka,stale vynikajuco vyzerate,drzim vam palce a fandim vam,LAURA Dakujem Vam Laura aj Vam vsetko najlepsie

10:25:18 - otázka od: Alžbeta Pozdravujem,Alenka.Pred pár rokmi som Vás videla vo Východnej moderovať,dokonca tancovať,v hlavnom programe.Odvtedy ste moja najobľúbenejšia moderátorka.Spomínate si na to?Ste veľmi dobrá moderátorka,citlivá a vnímavá,jedna z najlepších.Mám veľmi rada Vašich Anjelov.Veľa zdravia. Spominam si, bol to nadherny den a som velmi rada, ze tam bolo vela stastnych ludi, ze sme si zatancovali, zaspievali, takto ma na Vychodnej byt. Vela stastia mila Alzbetka.

10:26:49 - otázka od: Gangalf Dobry den Alenka... Chcem sa spytat ci ste boli pozriet doma na hodoch? A co hovorite na zivot v HS. Myslim rozvoj a vyuzitie svojej polohy pri svetoznamom kupelnom meste. Jasne, ze sme boli na hodoch. Moja mama robi najlepsiu kacku na svete...HS ma uzasnu polohu pri Piestanoch, vela slnka, vody a pohody. Verim, ze sa ludom bude darit a Piestany budu plne hosti z celeho sveta.

10:27:38 - otázka od: DJRobo Prajem príjemný deň, Chcel by som Vás len pochváliť, ako vždy dobre vyzeráte a pohľad na Vás ma uisťuje v tom, že Ste vo Vašom žuvote so všetkým vyrovnaná alebo aspoň tak pôsobíte! :) Staráte sa o seba nejako špeciálne, alebo to robí Vaša povaha, že spolu s oblečením pôsobíte ako ozajstná dáma? :) Prajem aj naďalej pekný deň a veľa úspechov! :) Dakujem velmi pekne pohladakali ste mi ego, jasne, ze robim co mozem v mojom veku, ale ten dobry zaklad mam od rodicov a od Boha.

10:28:41 - otázka od: Victor Ahoj Alenka ako vychadzas so svojim buducim zatom. a ktoze to je? mozno myslite priatela mojej Tamarky Hena...je to sympaticky mlady muz, cestovatel, sikovny novinar, ale pokial viem, svadbu este nechystaju.

10:29:16 - otázka od: Milan caw ako sa mas? cau Milan, teraz dobre

10:30:04 - otázka od: bruce co poviete na herca Bruce Leeho? priznam sa, ze lepsie poznam Bruca Springsteena, Willisa... o tom Leem vela neviem :)

10:31:03 - otázka od: cooler verite v ufo? jednoznacne, lietajuce taniere su v niektorych domacnostiach bezne...tak preco bysa na oblohe nejaky neobjavil :)

10:31:29 - otázka od: miroslava pekny den pani Alenka,chcem Vam napisat ze som Vasa velka obdivovatelka ste mi aj mojej rodine uz velmi dlho velkym vzorom,radi pozerame Vase relacie.Touto cestou Vas chcem pekne pozdravit a zazelat Vam vela uspechov v zivote a aby ste nam robila prostrednictvom obrazovky este dlhe roky radost s pozdravom Miroslava Mila Mirka, dakujem aj za celu svoju rodinu a zelam Vam len to najlepsie.

10:33:12 - otázka od: DEDO POHODA aku hudbu mate rada? hudbu ako taku mam rada, pred par tyzdnami bola na hrade Edita Gruberova, bola uzasna, ale tesim sa na jazzove dni a na moj idol z mladosti Al Jarreau. Mam rada Aquiileru, Davida Bowieho, aj ludovky, Pistu Molotu...

10:34:39 - otázka od: Miška Dobré dopoludnie Vám prajem Alenka! Chcela by som sa Vás opýtať, či by ste sa ešte zúčastnili, tanečnej šou, ako bola bailando?Bolo to, úžasné sledovať, tie príbehy ľudí, čo tam účinkovali... ďakujem a prajem príjemný zvyšok dňa, veľa úspechov Bolo to nadherne a hned by som do toho sla zas. dakujem Vam a Petovi Vidasicovi drzme vsetci palce na Majstrovstvach sveta v tanecnom sporte na vozickoch tento tyzden v Bielorusku, v Minsku.

10:35:04 - otázka od: jayro ahoj aku hudbu pocuvas?samozrejme okrem davida bowieho.ake skupiny zo slovenska sa ti pacia? Ivan Tasler, No name, Peter Nagy, Palo Hammel

10:38:22 - otázka od: Pali Dobry den Alenka, chcem sa spytat kolkokrat do tyzdna sportujete kedze stale vyzerate tak sexi? Pali Mily Pali, cvicim kazde rano 5 tibetanov a 2x tyzdenne som vo fitku, ale za to sexi Ti fakt dakujem, zenu v mojich rokoch to fakt potesi :)

10:40:02 - otázka od: cooler verite v anjelov? verim, naposledy v piatok v noci, ked mi na dialnici skolabovala prevodovka a o druhej nad ranom ma odtahovala z dialnice sluzba z Trnavy. Chcem sa podakovat dialnicnej policii, ktora ma zohriala aj odtahovke za pomoc. A este mojmu anjelovi straznemu, ze nezmietol z dialnice kamion.

10:40:47 - otázka od: Barbora Dobry den Alenka,ste neskutocne charizmaticka zena,vasu relaciu Anjeli strazni si nenecham nikdy ujst:)Chcem sa opytat,aky je vas najoblubenejsi parfem.Prajem vam vsetko dobre. dakujem aj Vam vsetko najlepsie. Cele roky pouzivam La Praire Energy Ocean.

10:41:57 - otázka od: Ľudka Obbdivujem vašu vitalitu, sama som tiež taký typ, ktorý musí mať nejakú zmysluplnú činosť - nečinnosť ma ubíja. Aj ja mám 50 a vôbec nemám pocit, že život začína končiť, napriek tomu, že v súčasnosti nemám prácu. Je ťažké udržať sa v tomto veku na obrazovke, alebo v STV sú naozaj múdri ľudia a uprednostňujú kvalitu? Držím vám palce a prajem veľa spokojnosti a zdravia. vdaka za moju pracu som naozaj vdacna. Na celom svete vladne kult mladosti, aj ked my po 50tke si svoju pracu ovela viac vazime a venujeme viac energie. Drzim Vam palce.

10:43:14 - otázka od: pedro dobrý deň môžte mi dať radu ako byť úspešný a ako keď trebarz človek má určitý handkap a ľudia ho odsúdia a zatracujú ďakujem co je to handicap. Po svete chodia tzv zdravi nestastni ludia, handicapovani vyhravaju na paralympiade zlato. Zelam Vam svetla v dusi a na okoli vela ludi s dobrym srdcom.

10:43:56 - otázka od: riella Chcem sa opytat, ci aj Vas JOJ PLUS oslovila na hlasatelku ich programov :-), co poviete o byvalych kolegyniach, nie je Vam luto, ze nemozete hlasit program aj vy? JOJ PLUS ma neoslovila a mojim milym kolegyniam prajem vsetko najlepsie, drzim im palce

10:45:31 - otázka od: riella Odkiaľ čerpáte informácie o "strážnych anjeloch" ? Kniha Veronique Jarre Kto je Vas anjel strazny. Dostala som ju do daru od Zity Furkovej a otvorila mi celkom novy svet vztahov medzi ludmi. O anjeloch si kupujem vela knih doma aj vonku a coraz viac ma zaujimaju.

10:47:11 - otázka od: Katarina Ahoj Alenka! aÁko oblubenu destinaciu uvadzas Himalaje. Moj priatel je z Nepalu,ja studujem rozvojove studie a snazime sa tak symbolicky pomohat nepalskym detickam. Neuvazujes vaznejsie o kampani na Slovensku na pomoc detom v Nepale?Napr aj spolu s Dorotkou Nvotovou?Verim, ze by sa vyzdietalo dost penazi na nepalske pomery a napokon malo je vzdy viac ako nic:-)) mas pravdu Katka, uvazujem o tom, par krat som poslala oblecenie pre deti do Nepalu, ale situaciu to samozrejme neriesi. Treba vymysliet koncepnejsiu zbierku, ktora im pomoze v lepsej kvalite zivota.

10:48:50 - otázka od: Miriam Pani Alenka chcem Vam vyjadrit svoj obdiv,mam Vas velmi rada a chcem sa opytat co by ste este v zivote chceli skusit Dakujem velmi pekne. Skusit by som chcela vselico. Naucit sa taliansky, ale rada skusam nove recepty

10:49:01 - otázka od: Zuzka Je tu niekto? myslis Zuzka za dverami?

10:50:58 - otázka od: alena Dobrý deň, zaujímal by ma Váš bežný denný program a to akým spôsobom si neustále udržiavate a zlepšujete svoju úroveň v oblasti jazykov. Ďakujem a želám príjemný deň. Rada rozpravam so zaujimavymi ludmi, citam, cestujem po svete, ale naposledy som urobila nieco zmysluplne pre moju nemcinu, ked som si spravila dalsiu skusku na stazi v Duseldorfe.

10:51:37 - otázka od: alzbeta nechcem sa nic opytat, len Vam chcem popriat vela stastia v zivote, pretoze sa mi zdate velmi sikovna a spravna. :-) tak teda vela stastia i nadalej! alzbeta, zilina. Dakujem velmi pekne Alzetka, aj Vam vsetko najlepsie.

10:51:47 - otázka od: delon Ste veľmi pekná žena. Dakujem za kompliment.

10:52:39 - otázka od: Fero Kotman Dobrý deň. Alenka, odkiaľ pochádzate? Narodila som sa v Piestanoch a kedze moj otec bol v letectve, v armade pobudli sme dlhsi cas v Kosiciach aj v Trencine. Vsetky tri mesta milujem dodnes.

10:53:20 - otázka od: Peter Pani Heribanova, chcem Vam len napisat, ze ste jedna z najkrajsich a najprijemnejsich zien, ake som kedy videl (jednoducho povedane kocka ;). Bohuzial uz nemam moznost sledovat SVK televiziu, ale Vy ste boli vzdy ozdobou kazdej relacie, v ktorej ste ucinkovali. Zelam Vam v zivote len to naj a nech sa dari Vam i Vasej rodine. Peter Dakujem velmi pekne Peter. Aj Vam zelam vsetko najlepsie.

10:54:19 - otázka od: Majka z PD Ahoj Alenka alebo teda dobrý deň,ako sa máte?Nechýba Vám práca hlasateľky?Kde budete tráviť tohtoročné Vianoce a Silvestra,doma či v zahraničí?Prajem krásny deň Co nemame to nam nechyba. To som sa naucila od p.Zola Demjana nasho horolezca v Nepale. A Vianoce a Silvestra budeme travit doma. Cela rodina pokope.

10:55:34 - otázka od: Tomas Dobrý deň, akú knihu máte momentálne rozčítanú a odkiaľ sa inšpirujete výberom danej knihy. Ďakujem, držím palce! Citam Sumrak o vztahu mladej Bely s upirom. Kniha je skor pre mladez, ale mna zaujal jej obrovsky uspech na celom svete. Tak som si ju kupila a je celkom fajn.

10:56:18 - otázka od: horny pekny den , nepojdete naspet do televize aj komercnej lebo sa neda stale mpozerat na akoze celebrity/Banasova, Kmotrikova a rad inych/ ktorem Vam nemozu ani Vasu kabelku nosit to si nemyslim, obe dievcata mam velmi rada, rada sa na ne pozeram.

10:57:22 - otázka od: Boris Dobrý deň! Nepokúšali Ste sa do " Anjelov strážnych"pozvať Mariku Gombitovú? pokusala niekolko krat a verim, ze raz sa to podari :) velmi ju mam rada, podobne ako vy.

10:58:38 - otázka od: filip Dobry den pani Heribanova, chcel by som sa spytat, co bol prvy impulz preco ste sa rozhodli podporit projekt AVON proti rakovine prsnika a ako vnimate taketo projekty? je to dobra myslienka a mam aj osobnu skusenost s mojou tetou Vilmou, ktora prave na neskoru diagnozu rakoviny doplatila zivotom. Po dlhych rokoch s Avonom som presvedcena, ze sme z vyzbieranych penazi, pomohli vela zenam a najma osvete a prevenicii.

10:59:20 - otázka od: Petra Dobrý deň, veľmi by ma zaujímalo, kde sa dá zistiť môj osobný anjel. Ďakujem za odpoveď, pekný deň. Spominana kniha, ak ju nezozeniete, napiste mi do STV, poslem Vam ho.

11:00:19 - otázka od: Piskotka Mila Alenka, pocula som, ze organizujete club pre zeny - podnikatelky, ako casto to organizujete a ako je mozne sa tam dostat? Je 2x do roka, v bratislavskej Redute a v piestanskej Paule a raz do roka pri mori (na Krete) a vsetko je na nasej stranke www.herial.sk

11:00:29 - otázka od: juri Čo Ty ..... a co ty? :)

11:01:28 - otázka od: delon Dobrý deň, Nosíte radšej samodržiace pančuchy alebo pančuchové nohavice ? Akú farbu uprednostnujete ? Mily Alan, takze v skratke pancuchace - Camel

11:01:55 - otázka od: vladimira dobry den prajem,pani alena ja sa chcem len opytat ci by ste prezradili,meno salonu kde vasa tvar robila reklamu.chcem ist na plastiku nosa a neviem si spomenut na meno kliniky Je to Interklinik a na pekne nosy maju fakt nos

11:02:11 - otázka od: ywx ahoj ala, aka je tvoja oblubena farba tango nohaviciek? cierne s ruzovou cipkou :)

11:02:25 - otázka od: Kristína Dobry den Alenka, dopocula som sa ze v ramci Vasho podnikania organizujete damsky klub. Ako vyberate clenky klubu, mohla by som sa aj ja prihlasit ci zaregistrovat? ano www.herial.sk

11:03:17 - otázka od: Betka Ste ranné vtáča alebo sedmispáč? ranne vtaca aj vdaka nasim dceram, ktore roky dochadzali do skoly rannym vlakom a my ich na striedacku s muzom vozime na stanicu. Ciselne vyjadrene 5.15 budicek

11:04:21 - otázka od: tereza Vasa rodina posobi az moc idealne. Dokonali inteligentni rodicia, dokonale inteligentne a krasne dcery. Mate aj nejake chyby? kopec chyb, ale tie prirodzene na verejnosti nepredvadzame. A mozem Vas ubezpecit, ze idealni nie sme a uz vobec nie dokonali inteligentni, ale vcelku sympataci :)

11:05:05 - otázka od: henika ahoj alenka kolko jazykov ovladas? chcela by si sa este nejaky naucit? nech sa ti dari v praci... Ovladam zopar, hanby by bola keby nie, musela by som vratit diplom, lebo jazyky som studovala. Dakujem velmi pekne aj Tebe Henika vsetko najlepsie.

11:05:27 - otázka od: Ika ahoj Alenka, perfektne vyzeráš, môžeš mi prezradiť tvoju výšku a váhu. celkom ano: 170 na 57 :)

11:05:52 - otázka od: Vlada B. Ste veľmi milo pôsobiaca pani a žiari z Vás taká pohoda a pokoj.Zachovajte si to.Veľa zdravia a šťastia praje Vlada B. Aj Vam mila Vladka pevne zdravie, vela lasky a pohody.

11:06:40 - otázka od: riella Chcem sa opytat, ci Vas JojPlus neoslovila tiez, aby ste robili moderatorku ? A ci Vam nie je smutno, ze toto teraz nerobite s byvalymi kolegynami. neoslovili ma, ale na STV som celkom spokojna.

11:07:34 - otázka od: Ina Srdečne vás pozdravujem a prajem mnoho optimizmu i naďalej. Videla som v TV Váš rozhovor s Omarom Sharifom - ako na Vás ako na ženu pôsobil tento - podľa mňa nesmierne charizmatický muž ? absolutna pravda, ma oci faraona a neskutocnu charizmu, bol to pre mna velky zazitok.

11:09:10 - otázka od: Martina Dobrý deň, mňa len tak napadá, že čo si na sebe najviac ceníte a načo ste hrdá, čo ste v živote dosiahli. Ď, za odpoveď:-) rodinu aj profesiu. Som rada, ze som to so zdravym sedliackym rozumom dotiahla az sem.

11:09:54 - otázka od: JOZEF Asi nie otázka, ale skôr zážitok zo včerajšieho večera. Moderovali ste slávnostné otvorenie Ekotopfilmu. Porovnanie Vás a o generácie mladšej moderátorky z minulého ročníka vyznieva s takým veľkým prehľadom pre Vás, že je to až neuveriteľné. Toľko šarmu skĺbeného s profesionalitou sa na podobných podujatiach nevidí. Ďakujem za pekný večer a prajem veľa úspechov vo všetkých smeroch a činnostiach Dakujem mily Jozef, som stastna, ze bolo vcera tak fajn.

11:10:11 - otázka od: Pedal Power Dobrý deň Alenka, ste sympatická osoba, rád by som si s Vami dal pivo.. a viete, ze pivo mam velmi rada? :)

11:10:43 - otázka od: mimo Ktorý muž Vám najviac imponuje ? muzi mi vseobecne imponuju a na tych vo svojom okoli mam stastie.

11:11:48 - otázka od: Roman "MaT" S. Ahoj Alenka, zaujimalo by ma napriklad s kym si tak najviac rozumies spomedzi ludi, ktori su znami aj sirokej verejnosti. Spomen aspon 2-3 mena. Zelam vsetko dobre do dalsieho zivota, ktory ako vidim beries s elanom a v pohode, podla predoslich odpovedi. MaT mam velke stastie na ludi v okoli, ale to naj naozaj neviem povedat. Najlepsie kamaratky su moje 2 dcery.

11:13:46 - otázka od: lusa Zdravím. Ktorú scénu máte s filmu Láska nebeská najradšej? :) Mimochodom, aj ako žena vám úprimne poviem, že vyzeráte výborne. Nech sa darí. Scenu, ktora je na konci filmu, ako sa na letisku vsetci objimaju, bozkavaju, vsade vladne laska nebeska.

11:14:17 - otázka od: Barbora Mila Alenka, ako robite, ze vzdy tak vyborne vyzerate. Stoji Vas to vela namahy, ale je za tym nebodaj i plasticka chirurgia ruka v ruke :)

11:15:55 - otázka od: Sasha Dobry den, koho modely najradsej nosite na spolocenske akcie a aki su vasi oblubeni svetovi navrhari? Prajem pekny den Mam rada striedmost Cavalliho, sarm DaG, saty si kupujem v butiku Nine a z nasich navrharov mam rada Fera Mikloska, Borisa Hanecku, Veroniku Hloznikovu aj Lukasa Kimlicku.

11:16:09 - otázka od: ciz mas chlapa??? ak nie tak mi napis:) zatial ano

11:16:48 - otázka od: Ján3 Nemyslite si ,že ste trochu namyslena obcas si to myslim, ale hned som pokornejsia, ked si uvedomim, aky je svet pre namyslenych kruty.

11:18:25 - otázka od: Majka Dobrý pekný deň prajem, ste veľmi sympatická a milá, niekedy som pozeravala vašu reláciu Anjeli strážní, ale priznám sa, že už ani neviem či to ešte chodí a v jednej časti ste ma veľmi prekvapili vašou angličtinou a dozvedela som sa, že ste učiteľka, učili ste niekedy aktívne??? chodi na dvojke v sobotu o deviatej vecer a anglictinu som ucila ako studentka na UK pedagogov na Prirodovedeckej fakulte, ale po skonceni skoly som sa prihlasila na konkurz do ceskoslovenskej televizie a uz neucim :)

11:20:10 - otázka od: ivan gbur co sa vam paci na bowiem?, je to aj moj najoblubenejsi interpret a showmen vsetko sa mi paci, absolutne komplexna osobnost, dokonca som ho videla aj hrat v Royal teathre mentalne hendicapovaneho chlapca. Nielen ako spevak, tanecnik, skladatel, herec je vyborny. Bol to proste idol mojej doby. Dodnes ho mam rada

11:21:43 - otázka od: Jana Dobry den, pani Alenka, uz je to par rokov, co vysla Vasa posledna kniha. Chystate sa aj na dalsiu? Ak ano, bude cisto zenska, alebo to budu nejake zazitky z Vasich ciest? Zatial som sa neodhodlala k dalsej knizke, mam kopec inej prace, a zberam skusenosti. Ale raz si sadnem a nevstanem, kym to nerozbehnem.

11:23:00 - otázka od: Andrea Dobry den pani Alenka, velmi sa mi pacia Vasi Anjeli strazni, ktorych vysielate z Rima...:o) Planujete pokracovat v rozhovoroch so zaujimavymi krajanmi, ktori sa zdrziavaju v zahranici? Ano dakujem za cely nas stab, ak sa nam podari vyberieme sa opat za zaujimavymi Slovakmi do sveta.

11:23:28 - otázka od: EDO ahoj..si super Dakujem Edo, co si myslel pod tym Sypes?

11:25:17 - otázka od: Piskotka Mila Alenka, neviem preco sa neukazala moja otazka?! Rada by som sa opytala na vas klub pre zeny - pre koho je urceny, videla som v smotanke viacero reportazi a velmi sa mi to pacilo. Je mozne sa tam dostat? Herial Ladies Club je pre vsetky zeny, ktore maju zaujem sa stretavat, pomahat detom, vymienat si skusenosti a vsetko je na nasej stranke www.herial.sk.

11:28:52 - otázka od: Lucia Milá Alenka ako to robíte že stále tak super vyzeráte,ste úžasná,dobre sa na vás pozerá,rozdávate ludom lásku a pokoj,naj naj moderátorka!!!!!!!!! dakujem mila Lucia ohromne sa to cita, ale cas nas vsetkych tlaci a musime nas rozhovor ukoncit. Chcem sa vam vsetkym velmi pekne podakovat za vas zaujem, za krasne otazky, priania a zazelat vam vela lasky, stastia, pohody, pokoja, uspechov a co najmenej chaosu a paniky v tejto rychlej dobe. Nech sa vam vsetkym dari a pekny den.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu