Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Habera a Banášová: Emócie ich dostali... Takto plakal obávaný kat!

Adela Banášová a Paľo Habera sa neubránili slzám. Zobraziť galériu (14)
Adela Banášová a Paľo Habera sa neubránili slzám.

BRATISLAVA - Neubránili sa slzám! Silný životný príbeh mladej Gyöngyi (15) zasiahol vo včerajšej epizóde markizáckej šou Slovensko má talent „tvrďasa“ Paľa Haberu (46) aj Adelu Banášovú (28).

Program Slovensko má talent prekvapuje každým vydaním nielen divákov, ale aj samotnú porotu. Srdcervúce rozprávanie pätnásťročnej Gyöngyi z detského domova Žitavce len umocnilo jej spevácke vystúpenie, pri ktorom všetkým behali zimomriavky po tele.

Mnohí sa dokonca rozplakali. A aj známy kat Paľo Habera. Populárnemu spevákovi pri hodnotení doslova vyhŕkli slzy a mal čo robiť, aby sa mu ich podarilo zastaviť. „Tvoji rodičia by mali byť na teba hrdí. Postupuješ,“ povedal s trasľavým hlasom po tom, ako Gyöngyi dospievala.

Rovnako citovo rozrušená bola aj Adela Banášová. Pre ňu však nebolo mladé dievča, ktoré pochádza zo štrnástich súrodencov, úplne neznáme. „Poznám ju už dlhšie. Zažila som ju už na vystúpeniach a speváckych táboroch,“ povedala portálu topky.sk Adela, ktorá chválami na adresu Gyöngyi nešetrila. „Dojal ma jej príbeh. A samozrejme aj to, že sa zlepšila v speve a jemne opeknela. Rozvíja sa do príjemna.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu