Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Mel Gibson zrušil nakrúcanie Smrtonosnej zbrane 5

Mel Gibson Zobraziť galériu (8)
Mel Gibson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Perfektná akčná komédia sa mohla dočkať ďalšieho neuveriteľného pokračovania. Zdá sa, že svieži humor hrdinov Martina Riggsa a jeho kolegu Rogera Murtaugha skončil, teda štvrtým filmom.

Prvý celovečerný film zaoberajúci sa každodennými problémami policajnej dvojice bol odvysielaný v roku 1987. Svoje nemalé úspechy zožali aj pokračovania točené v niekoľkoročných odstupoch. V zrejme už definitívne poslednom štvrtom diele (1998) si dokonca zahral aj majster bojových umení Jet Li, hoci išlo o stvárnenie zápornej postavy.

Už to ale vyzeralo na spracovanie ďalšieho skvelého trháku. Scenár bol pripravený, všetko záviselo len od jednej dôležitej osôbky. A ako to nakoniec dopadlo?

„Mel to zrušil. Rád by som si myslel, že to spravil preto, lebo som ani ja nebol zapojený,“ hovorí bezstarostne režisér Richard Donner, zodpovedný za všetky predchádzajúce diely.

Je samozrejmé, že sa natáčanie filmu akým je Smrtonosná zbraň, bez hviezdy menom Mel Gibson (52) nerozhýbe. Nadšenci a fanúšikovia si teda budú musieť vystačiť len so štvoricou kvalitných filmov.






Smrtonosná zbraň - jeden z najznámejších filmov Mela Gibsona


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu