Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vondráčkovej manžel: Útok na Kollára, Brožovú a Markízu

Helena Vondráčková a Martin Michal Zobraziť galériu (8)
Helena Vondráčková a Martin Michal

BRATISLAVA – Známe osobnosti sa trasú! Manžel českej speváčky Heleny Vondráčkovej (61) Martin Michal (49) sa totiž rozhodol „zabrdnúť“ do citlivých tém zo zákulisia mediálneho života. Topky.sk zistili, že pri tom nešetril ani známe tváre slovenského šoubiznisu.

Manažér a manžel Heleny Vondráčkovej Martin Michal si povedal, že zveční na papier svoje zážitky. A nepôjde iba o tie, ktoré prežil so svojou polovičkou. Keďže sa niekoľko rokov pohybuje v mediálnej oblasti a pozná dokonale zákulisné hry, zameral sa práve na túto tému.

Veď v Čechách je dokonca považovaný za najkontroverznejšiu osobnosť tamojšieho šoubiznisu. Po spolupráci s českým novinárom a spisovateľom Petrom Mackom vydáva knihu s názvom „Lesk a špína showbyznysu.“

V nej si zobral na mušku aj divadelnú „kauzu“ muzikálu Hello Dolly, ktorá minulý rok rezonovala v médiách. Vojna sa rozpútala potom, keď v predstavení nahradila Helenu Vondráčkovú jej veľká rivalka – herečka Kateřina Brožová. Konflikt medzi dvomi dámami sa však ešte viac vystupňoval, keď Helena zistila, že sa s Kateřinou objaví na spoločnom tanečnom parkete v markizackej šou Let´s Dance.

„Markíza nás trochu zavádzala. Keby sme vedeli, že tam bude Brožová, tak by sme tú ponuku nikdy nevzali. Dokonca sa povrávalo, že Brožovej vtedajší milenec Boris Kollár dal televízii veľký balík peňazí do reklamy, aby tam vôbec mohla tancovať,“ hovorí Michal v knihe.

A servítku si nedáva pred ústa ani v otázke Brožovej hviezdnych manierov. Tým dávala herečka voľný priebeh v šatni divadla Nová Scéna, kde nahradila Helenu v muzikáli Hello Dolly! „Usporiadatelia sa na ňu sťažovali, že má stále iba pripomienky. Raz sa jej nepáčil kostým, potom pre zmenu niečo iné... Helena bola otrávená, už len keď ju videla,“ nešetrí českú blondínku.

Tá však nie je jediná, koho si v publikácii zobral na mušku. V spomínanej knihe nevynechal ani slovenskú moderátorku Mariannu Ďurianovú a jej manželstvo s Liborom Boučkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu