Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Krst Heribanovej knihy: Nečakané vyznanie lásky a odhalené prsia!

Krst knihy Jozefa Heribana Zobraziť galériu (22)
Krst knihy Jozefa Heribana (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Intimitu zažili všetci prítomní! Poslanec a spisovateľ Jozef Heriban (55) včera krstil svoju ďalšiu knihu s názvom Intimita vlkov. Krstnými rodičmi sa stali Oľga Feldeková (65) a Boris Farkaš (54). Feldeková sa pri tej príležitosti Heribanovi vyznala zo svojich dávnych citov. A to nie je všetko! Prítomní sa dokonca mohli na krste pokochať odhalenými vnadami.

Krst novej knihy Jozefa Heribana sa niesol v príjemnej atmosfére, ktorú spríjemnila najmä krstná mama - spisovateľka a humoristka Oľga Feldeková. Tá okrem toho, že uviedla knihu do života posvätným červeným pieskom z jordánskeho skalného mesta Petra, sa vyznala zo svojich citov k autorovi. „Keby som vedela, že sa mu páčim, tak sa zariadim inak. Ale teraz je už neskoro,“ zavtipkovala počas krstu.

Druhým krstným rodičom bol herec Boris Farkaš. Dôvod, prečo si vybral Jozef Heriban práve jeho, vysvetlil takto:  „Keď som písal jednu scénu v knihe - milovanie s Ninou, tak som si predstavoval hlas Borisa Farkaša. Pretože je to milovanie s hlasom. Dúfam, že som si vybral dobre,“ povedal spisovateľ, ktorý odporúča čitateľom, aby si predstavili to isté.

Na krste podporila manžela moderátorka Alena Heribanová, ako aj obe dcéry Tamara a Barbora. Nechýbali ani Tamarin priateľ - moderátor Henrich Krejča, herec Ady Hajdu, bývalý generálny riaditeľ televízie Markíza Vladimír Repčík s manželkou, či moderátorka Andy Timková. Samozrejme, prítomný bol aj Heribanovej tanečný partner z relácie Bailando Peter Vidašič. Tanečným vystúpením spríjemnili večer Mirka Kosorínová a Matej Chren, ktorí predviedli počas krstu argentínske tango.

Všetci prítomní potom mohli ochutnať z obrovskej torty, ktorá stvárňovala odhalené ženské prsia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu