Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Slovensko má talent: Maniere ako najväčšie hviezdy!

Zobraziť galériu (20)

BRATISLAVA – Ešte ani nič poriadne nepredviedli, a už chytajú maniere! Topky.sk zistili, že požiadavky podaktorých účastníkov markizáckej „talentovej“ šou sú poriadne pritiahnuté za vlasy. Čím všetkým bombardujú realizačný tím?

Počas kastingov do markizáckej šou čelili tvorcovia projektu naozaj bizarným požiadavkám. Napríklad jeden zo súťažiacich si kvôli zrealizovaniu svojho vystúpenia zažiadal veľkú sobiu hlavu. „Napodobňoval Santa Clausa a zvieraciu hlavu potreboval ku svojmu vystúpeniu,“ dozvedáme sa o nevšednej požiadavke od výrobného štábu. Samozrejme, že si nakoniec musel vypomôcť bez nej.

„Drobnú“ požiadavku mal aj 55-ročný pán, ktorý chcel telocvičňu. Tú potreboval k úspešnému predvedeniu gymnastickej a telovýchovnej zostavy.

Zatiaľ, čo v prípade predchádzajúcich požiadaviek išlo iba o „materiálne“ zabezpečenie, skupina talentov zo Stupavy, ktorá predviedla ohňovú šou v sprievode bubnov, už myslela na peniaze. „Chceme mať podiel z predaja reklamných predmetov,“ vyhŕklo z nich. Svoju kariéru majú síce iba v "plienkach", no zdá sa, že obchodovať sa učia veľmi rýchlo.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu