Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Avril Lavigne sa zasnúbila!

Avril Lavigne Zobraziť galériu (10)
Avril Lavigne

LOS ANGELES - Kanadská rockerka Avril Lavigne (19) sa zasnúbila so svojím priateľom Deryckom Whibleyom (24) zo skupiny Sum 41.

S hudobníkom , ktorý je tiež z Kanady, sa speváčka v tajnosti stretávala od začiatku roka. To, že je Avril zaľúbená, sa verejnosť dozvedela až po uverejnení fotografií, na ktorých sa mladá dvojica "cukruje" na terase losangeleského hotela.

,,Vedia, že sú ešte mladí, ale Avril je ako zmyslov zbavená. Obaja totiž pochádzajú z rovnakého prostredia a jednoducho sa vo falošnom svete celebrít vzájomne našli. Obaja si potrpia na súkromie a svoju lásku chcú držať za zatvorenými dverami. Ich rodiny správa veľmi potešila, vzhľadom na Avrilin vek však mladým odporučili, aby so svadbou ešte počkali," hovorí jeden z priateľov jej rodiny.

Napriek povesti "tvrdej" rokerky sa Avril nedávno priznala, že ju bavia domáce práce, ako aj nosenie sukní. "Možno vyzerám ako tvrdé dievča, čo aj som, ale vo vnútri som beznádejný romantik." Mladý pár si len pred mesiacom kúpil za 15 miliónov dolárov (450 miliónov korún) dom v kalifornskej Santa Monice, len niekoľko metrov od "paláca" jej súperky z hitparád Britney Spears.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu