Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Miss Universe Manáková: Budem sa vydávať!

Michal a Sandra Manáková Zobraziť galériu (11)
Michal a Sandra Manáková

BRATISLAVA – Skúšala snubný prsteň v hodnote takmer pol milióna korún! A topky.sk boli pri tom. Exkluzívne pre nás prezradila súčasná Miss Universe Sandra Manáková (20), kedy sa vydá za priateľa Michala (27) a aj to, koľko chce mať detí.

Na stredajšej prezentácii luxusných šperkov v Senci sa objavila aj naša najkrajšia Slovenka Sandra Manáková, ktorej víťazná diamantová korunka má hodnotu 1, 7 milióna slovenských korún. Tá je doposiaľ najdrahšia v histórii súťaže krásy na Slovensku a aj v Čechách.

Modelka sa akcie zúčastnila spolu so svojím priateľom Michalom (27), s ktorým chodí 5 rokov. Dokonca si vyskúšala, aký je to pocit mať na ruke prsteň v hodnote takmer pol milióna korún. To však bolo iba na skúšku. Od svojej polovičky už totiž jeden má. Predstava, že sa postaví pred oltár, je teda čoraz reálnejšia. 

Pre topky.sk prezradila, kedy sa chystá vydávať. „Som zasnúbená a budúci rok chystáme svadbu. Najskôr som ju chcela veľkú, ale keď sme nad tým neskôr uvažovali, zrejme radšej zainvestujeme do svadobnej cesty. Radi by sme išli na tri týždne na Kubu,“ povedala tmavovláska, ktorá prezradila aj to, že sa s priateľom nedávno presťahovali z Prahy do Bratislavy.

Kráska už myslí aj na svoju budúcnosť. „Pôjdem na vysokú školu do Skalice. Toto štúdium som vyhrala v súťaži Miss Universe. Vzdelávať sa budem v medzinárodných vzťahoch a diplomacii. Ale asi až o rok. Teraz si dám pauzu. Chcem pracovať a venovať sa modelingu. Jednoducho využiť to, že som kráľovnou krásy. Na budúci rok ma už nik nebude poznať,“ vysvetľuje úradujúca Miss Universe dôvody svojich rozhodnutí.

Mladá sexi Slovenka sa netajila tým, že si chce časom založiť rodinu. Dokonca má všetko už aj naplánované. Topky.sk zistili, kedy chce mať prvé dieťa, koľko ratolestí plánuje, a aké im dá mená. Viac sa dozviete na videu.



Manáková so snubným prsteňom


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu