Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ibrahim Maiga: Má nevestu v Afrike!

Ibrahim Maiga Zobraziť galériu (9)
Ibrahim Maiga

BRATISLAVA – Bude sa ženiť?! O najznámejšom slovenskom černochovi Ibrahimovi Maigovi (46) sa nedávno pošuškávalo, že sa chystá do chomúta. Nevestu mu mali vybrať rodičia v rodnej Afrike a zo Slovenska sa mal kvôli tomu nadobro odsťahovať. Topky.sk sa ho preto spýtali, či sa chystá oženiť.

„Čierna bača“, ako Ibrahima Maigu prezývajú, sa má vraj čoskoro oženiť. Jeho vyvolenou má byť rodená Afričanka, ktorú mu už v mladosti vraj vybrali rodičia. Ibi sa má údajne kvôli svojej nastávajúcej presťahovať späť do Afriky.

Topky.sk sa ho preto spýtali, či je to pravda. „Nie, ženiť sa zatiaľ nemienim. To som hovoril len tak zo srandy. A nechystám sa zatiaľ ani odsťahovať,“ prezradil Maiga, ktorý je od decembrového rozchodu s atraktívnou blondínkou Luciou (21) stále voľný.

Slovenský šoumen afrického pôvodu sa stal známym najmä vďaka filmom Fontána pre Zuzanu. Okrem toho vydal životopisnú knihu Slovensko - osud môj, ty kokso, ktorá vyvolala rozruch v našom šoubiznise. Naposledy sa divákom predstavil v jojkárskej šou Celebrity camp.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu