Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Tina: Po nociach nespávala kvôli Tutti Frutti

Speváčka Tina Zobraziť galériu (4)
Speváčka Tina

BRATISLAVA – Speváčka Tina (24) od začiatku týždňa poriadne nezažmúrila oči. Noci totiž trávila v nahrávacom štúdiu. Topky.sk vedia, čo speváčka chystá pre svojich fanúšikov.

Tina v týchto dňoch ukončuje nový singel. Budúci letný hit má exotický názov Tutti Frutti Mare. Slová k nemu však nenapísal žiadny renomovaný textár, ale bežný poslucháč rádia Expres. „S veľkou námahou som si vybrala desať najlepších skladieb. A nevedela som, čo ďalej,“ prezradila Tina. Ako ďalej povedala, v rámci akcie s názvom „Napíš si svoj hit“, jej dorazilo množstvo dobrých skladieb.

Speváčka nosila texty všade so sebou. Po dlhom uvažovaní vybrala tri najlepšie. Do mélodie, ktorú vytvorila, najlepšie sadli slová od jej priaznivca Filipa z Vrábeľ.  „S tým textom som sa okamžite zžila. Keď som ho prvý raz čítala, rovno som si ho aj spievala,“ priznala.

Od začiatku tohto týždňa bola Tina zavretá neskoro do noci v štúdiu, kde dlhé hodiny nahrávala. Teraz je už pieseň v rukách zvukových odborníkov, ktorí ju zmixujú. O pár dní sa objaví vo vysielaní rádia Expres. Zároveň to bude jeden z hitov, ktoré speváčka zaradí na svoj tretí album, ktorý vyjde o niekoľko týždňov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu