Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Madonna smúti: Zomrela jej pestúnka

Madonna so synom Davidom Zobraziť galériu (5)
Madonna so synom Davidom (Zdroj: SITA)

MALAWI - Asineti Mwale, ktorá sa v africkom štáte Malawi starala o Madonninho adoptovaného syna Davida krátko po chlapcovom narodení, zomrela vo veku 60 rokov.

Pre magazín People to potvrdil bratranec chlapcovho biologického otca Yohaneho Bandu Wiseman Zimba. "Mama Asineti zomrela, pohreb bude zajtra," uviedol Zimba. Žena podľahla na zápal pľúc. David prišiel na svet v septembri 2005, už týždeň po jeho narodení však jeho matka Marita umrela na aids. Odvtedy sa o neho starala Mwale spoločne s chlapcovým otcom. Už čoskoro ho však museli umiestniť do domova pre siroty, pretože rodina bola veľmi chudobná a nemala ani pre neho na stravu.

Na konci mája súd v Malawi povolil Madonne adopciu afrického chlapca. Stalo sa tak 18 mesiacov od začiatku procesu Davidovho osvojenia, britská speváčka mala totiž od októbra 2006 len dočasné opatrovníctvo. Plnú adopciu odporučil sociálny pracovník, ktorý navštívil hviezdu v jej londýnskom dome. Zistil, že opatrovníci poskytujú Davidovi "lásku, bezpečný domov, starostlivosť, ochranu, materiálnu ako aj emocionálnu podporu". Mwale, ktorá s adopciou plne súhlasila, zomrela ešte predtým, než si splnila prianie vidieť Davida, ako sa mu s novou mamou Madonnou darí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu