Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Počiatek: Ďalšie tajné stretnutie?!

Minister Počiatek na stretnutí v bratislavskom bare. Zobraziť galériu (8)
Minister Počiatek na stretnutí v bratislavskom bare.

BRATISLAVA – Jachtu vymenil za bratislavskú reštauráciu! Bleskovky prichytili ministra financií Jána Počiatka (37), ako sa v pondelok večer „tajne“ stretol s neznámym mužom v istom ružinovskom bare. Hodinu a pol si vymieňali jeden papier a pero. Svoje okolie si vôbec nevšímali. Čo ich tak pohltilo?

Minister financií Ján Počiatek má po nedávnej „jachtovej“ afére v Monaku opäť  „nenápadné“ stretnutia. Tentoraz to však nebolo na luxusnej lodi a so spolumajiteľom finančnej skupiny J&T Ivanom Jakabovičom, ale v istom bare v Ružinove s neznámym mužom.

Dvojica prišla okolo štvrť na desať do spomínanej lokality. Obaja páni si objednali kávu a nealkoholické nápoje. Potom si približne hodinu a pol vymieňali jeden papier a pero. Neustále ťahali nervózne jednu cigaretu za druhou. Okolie si vôbec nevšímali.

Potom ministra neznámy muž odprevadil k autu, kde ho celý čas čakal jeho šofér. Toto ich stretnutie však nebolo jediné. Na tomto mieste sa už stretli niekoľkokrát, pričom vždy sedeli pri tom istom stole.


Bleskovky sa chceli pána ministra Počiatka spýtať, či v týchto večerných hodinách riešil ešte pracovné povinnosti, alebo len so svojim známym hral v bare piškvorky. Jeho hovorca nám však napriek niekoľkým pokusom nezdvíhal telefón.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu