Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Policajný náčelník to poriadne natrel Lindsay, Britney aj Paris

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (7)
Lindsay Lohan

BRATISLAVA - Herečka a speváčka Lindsay Lohan sa veľmi hnevá na policajta, ktorý o nej povedal, že sa z hviezdy "stala lezba".

"Policajní náčelníci by sa nemali miešať do osobných životov iných ľudí. Je to nevhodné," uviedla Lohan. "Ak ste si všimli, odkedy Britney začala nosiť šaty a normálne správať, Paris je mimo mesta a našťastie nikoho neobťažuje, a očividne sa z Lindsay Lohan stala lezba, nemáme z tohto hľadiska veľa problémov," povedal William Bratton miestnej televíznej stanici KNBC. Policajt sa tiež predtým odmietol zapojiť sa diskusie, počas ktorej rokovali o tom, ako obmedziť hon bulvárnych fotografov na celebrity. Uviedol, že nové pravidlá nie sú potrebné. Na štvrtkovej tlačovej konferencii Bratton na otázku novinára, či si nemyslí, že jeho poznámka o Lohan bola nevhodná, odpovedal slovami: "Nikto nepodporuje práva gayov viac ako ja."

Dvadsaťdvaročná Lindsay Lohan sa priatelí s 30-ročnou dídžejkou Samanthou Ronson, ich vzťah je však údajne viac než priateľský a dvojica žije spolu v lesbickom vzťahu. Ronson prostredníctvom svojej Facebook stránky odkázala Brattonovi, že by mal "menej rozprávať a viac konať".



Policajný náčelník William Bratton v rozhovore pre televíznu stanicu KNBC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu