Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Amy Winehouse nevie čo od dobroty: Z rebelky žienka domáca?!

Amy Winehouse Zobraziť galériu (9)
Amy Winehouse

Amy Winehouse už nevie čím by mala šokovat svojich fanúšikov! Najnovšie si vymyslela že by chcela byť ženou v domácnosti. A to nie je všetko!

Hviezda doplnila, že spolu s manželom Blakeom Fielder-Civilom, sú už pripravení založiť si rodinu. Dvojica však bude musieť počkať ešte minimálne 18 mesiacov, ktoré Fielder-Civil strávi za mrežami za ťažké ublíženie na zdraví a podplácanie svedka.

"Milujem deti. Aby som bola úprimná, myslím si, že deti majú oveľa viac výhod než dospelí. Hlavy majú na krku našraubované oveľa lepšie. Blake a ja už nemôžeme viac čakať. Chcem mať aspoň päť detí a tiež chcem dvojčatá," citoval Winehouse internetový portál www.femalefirst.co.uk.

"Blake bude tým najúžasnejším otcom. Veľa sme sa o tom rozprávali, chceli by sme jednovaječné dvojčatá. Nedávno sa mu snívalo, že budeme mať dievčatko tmavé ako ja. A ja som zas mala sen, že sme mali asi tak 18-mesačné dvojičky. Takže budem rodiť dovtedy, kým ich nebudem mať," poznamenala speváčka, ktorá s manželom plánuje spoločnú budúcnosť.

"Milujem žehlenie. Budem robiť žienku v domácnosti, Blake bude pracovať z domu, všetky kamery aj projektor bude mať v malej izbičke, v ktorej bude žiť a upravovať filmy. A ja mu budem spievať," dodala Amy Winehouse.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu