Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Odhalené: Tvárami šou Slovensko má talent sú Kramár a Rákovská

Barbora Rákovská Zobraziť galériu (3)
Barbora Rákovská

BRATISLAVA – Z počasia rovno do reality šou! Bleskovky.sk zistili, ktorá dvojica bude moderovať novú reality šou Slovensko má talent. Sympatická markizácka rosnička Barbora Rákovská a herec Maroš Kramár. Zvládnu to?

Na jeseň začne TV Markíza vysielať projekt Slovensko má talent. Podstata relácie spočíva v tom, že sa do nej hlásia ľudia, ktorí si myslia, že sú v nejakej oblasti viac talentovaní ako tí ostatní. Priestor tu dostanú mladí speváci, tanečníci, kúzelníci atď. Ich výkony budú hodnotené porotou podobne, ako sme na to zvyknutí z iných šou. Prihlásiť sa môžu deti aj dospelí, starí aj mladí, jednotlivec aj skupiny.

Kastingy sa uskutočnia v 4 slovenských mestách. Bleskovky.sk vypátrali, že moderátorom novej šou bude herec Maroš Kramár (49) a mladá markízacka rosnička Barbora Rákovská (22). Šéfka projektu Gabika Drobová nám to potvrdila: „Áno, je to tak. Vo finále sa rozhodovalo medzi dvomi dvojicami. V hre bol Matej Sajfa Cifra spolu s Brunom Ciberejom a potom Maroš Kramár spolu s Barborou Rákovskou. Po porade sme vybrali druhú menovanú dvojicu. So Sajfom a Brunom napriek tomu rátame do iných projektov.

Okrem iných sa konkurzu zúčastnila aj tanečníčka Ivana Surovcová (21), moderátor Mário Toráč(27) či moderátor Ľudovít "Mravec" Jakubove(44). Pôvodne bol horúcim kandidátom na miesto moderátora celej šou Vilo Rozboril (41).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu