Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vajdu a Štumpfovú skolila nepríjemná viróza

Jozef Vajda a Katarína Štumpfová Zobraziť galériu (3)
Jozef Vajda a Katarína Štumpfová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Ohrozená šou?! Herec Jozef Vajda (52) spolu so svojou tanečnou partnerkou Katarínou Štumpfovou (22) pred pár dňami prekonali brušnú chrípku. Ako sú na tom teraz? Budú do nedele fit?

Lámač ženských sŕdc Jozef Vajda to na parkete vie vždy poriadne roztočiť. Aj keď ide väčšinou viac o divadelné ako tanečné umenie, diváci ho jednoducho milujú. Neraz im vyčarí úsmev na perách. Bleskovky.sk však zistili, že Vajdovi ani jeho tanečnej partnerke nebolo pred pár dňami zrovna do smiechu. Herec totiž spolu so svojou tanečnou partnerkou prekonal nepríjemné črevné ťažkosti.

„Mali sme jednoducho sračku,“ vtipne okomentoval žalúdočnú nevoľnosť Vajda a pokračoval: „Katku to chytilo už v nedeľu v deň prenosu, mňa až o deň neskôr. Neviem z čoho sme to mali.“

Bleskovky.sk preto zaujímalo, či už sú s tanečníčkou v úplnom poriadku. „Áno, cítime sa už lepšie. Tréningy však boli celkom zaujímavé. Nabehali sme sa statočne,“ so smiechom opísal inkriminovaný deň spojený s črevnými ťažkosťami.

V Markíze pripúšťajú aj alternatívu, že by pozajtra nemohli nastúpiť. „Samozrejme rátame s tým, keby napríklad nejaké zranenie nedovoľovalo niekomu tancovať. Keby nenastúpili, v tom prípade by regulérne zo šou vypadli. Pokračovalo by sa ďalej s ostatnými pármi. V ten večer by už nik ďalší nevypadol a body od poroty by sa sčítali do ďalšieho kola,“ prezradila bleskovkám.sk pravidlá šou produkčná Let´s dance 2 Marcela Vošková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu