Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Banán bude mať dcéru z krku za jediný deň

Zobraziť galériu (10)

BRATISLAVA - Petrovi Batthyánymu (41) súd prednedávnom odklepol vyššie výživné na dcéru z prvého manželstva Petru (14). Z pôvodných dvetisíc korún tak musí platiť televízny mafián desaťtisíc. Vďaka novému, dlho utajovanému kšeftu v Jojke, sa tým však nemusí trápiť.

Otázku splácania alimentov má z krku po jednom dni nakrúcania. Peter Batthyány si pred pár týždňami prežil divoké obdobie mediálnych prestreliek s exmanželkou Jarmilou (47) a dcérou Petrou. Teraz mu svitá na lepšie časy.

Bleskovky.sk zistili, že jeho domovská televízia JOJ pripravuje nový projekt. Banán z Mafstory sa v ňom ocitne na druhej strane zákona. Ako sme zistili, zahrá si policajta.

Nový seriál mu zároveň vyrieši aj problémy s výživným. "Minimálna taxa za jeden deň nakrúcania sa pohybuje v podobných prípadoch vo výške desaťtisíc korún," povedal nám človek z mediálnej brandže.

Napríklad Marianna Ďurianová vraj dostala za pár viet v Ordinácii v ružovej záhrade, kde stvárnila rolu letušky, sedem tisíc. Je teda jasné, že Batthyány ako jedna z hlavných postáv seriálu z policajného prostredia si určite prilepší viac. Navyše ani Mafstory nekončí!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu