Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Pipina tancovala pri tyči

Martin Vanek ako Pipina Zobraziť galériu (6)
Martin Vanek ako Pipina

Mafiáni z televíznej obrazovky potešili svojich priaznivcov ďalšími dvoma nosičmi - CD a DVD o tom, ako Ali má narodeniny.

Pozvaní hostia do divadla A-ha, kde sa slávnostný krst nosičov konal, mali šťastie. Protagonisti im totiž predviedli ukážky, pri ktorých sa zabávali nielen diváci, ale i samotní aktéri. Tanec pri tyči si spolu s Pipinou mohli vyskúšať dokonca aj dve príslušníčky siedmej veľmoci – novinárky.

Pipina (Martin Vanek), Banán (Peter Bathányi), účtovník (Igor Adamec) i Prco (Ivan Macho) sa predviedli v skvelej forme. Určite k nej prispel  i fakt, že ešte  pred programom im zástupcovia vydavateľstva BMG odovzdali platinové platne za predaj predchádzajúceho DVD a CD Mafiánske historky.

Po spomínaných ukážkach účinkujúci okrem krstu absolvovali znovu preberanie Platinových platní za diela, ktoré sa pár minút predtým pokrstili. Mafiánskym historkám sa jednoducho darí.

Po predstavení a oficiálnom krste sa uskutočnila neoficiálna „mafiánska“ recepcia, na ktorej si mafiánov rozobrali novinári a hádam najväčšie prekvapenie čakalo na Banána alias Petra Bathányiho.

Po dvadsiatich rokoch sa stretol so svojím kamarátom z vojenskej prezenčnej služby – Jirko Zvěřinom. Obaja páni si padli do náručia a dojatý Peter prezradil, že toto je najkrajší darček, aký si mohol želať. A exkluzívne zaspieval úryvok z krásnej moravskej ľudovej piesne  „Když jsem šel z Hradišťa“, ktorú ho naučil práve Jirko.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu