Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Pamela Anderson: Nikdy som nebola manželkou Ricka Salomona

Pamela Anderson Zobraziť galériu (18)
Pamela Anderson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Pred pol rokom by jej bláznivú svadbu s Rickom Salomonom nikto nevyhovoril, dnes však Pamela Anderson tvrdí, že nikdy jeho manželkou nebola. Na svoje 4-mesačné manželstvo sa snaží zabudnúť a predstiera, ako by nikdy vôbec neexistovalo.

„Ach bože, to sa nikdy nestalo… Bolo to… no, bolo to anulované… Nikdy žiadne manželstvo nebolo,“ tvrdila prsnatá hviezda zo seriálu Pobrežná hliadka v americkej televíznej talkshow Larryho Kinga.

Pamela si vzala Salomona minulý rok v októbri po pár týždňoch známosti. Obrad prebehol veľmi rýchlo v Las Vegas, trval asi päť minút. Lenže už dva mesiace po svadbe sa dvojica rozišla a 24. marca tohto roku dosiahla anulovanie po tom, čo obaja tvrdili, že sobáš bol podvod.


Pamela Anderson u Larryho Kinga:





Pamela bola vydatá po tretíkrát. S láskou ale spomína údajne len na prvého muža Tommyho Leea. „Milujem Tommyho. Je to otec mojich detí a sme dobrí kamaráti – veľmi dobrí. Je to pravdepodobne časť môjho problému. Sme ako rodina, ako dysfunkčná rodina,“ uviedla blonďavá prsnatá hviezda.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu