Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Karol Konárik: Chce postaviť luxusný starobinec

Karok Konárik vlastní štvorhviezdičkový hotel blízko Zvolena a tvrdí, že všetko zariadenie v ňom navrhol sám. Zobraziť galériu (2)
Karok Konárik vlastní štvorhviezdičkový hotel blízko Zvolena a tvrdí, že všetko zariadenie v ňom navrhol sám. (Zdroj: Nový Čas)

BANSKÁ BYSTRICA - Karol Konárik (59) chce stavať supermoderný penzión pre dôchodcov! Má už vybratý aj pozemok, podrobnosti o svojom pláne si však zatiaľ necháva pre seba - konkurencia podľa neho totiž nespí.

„Chcem vybudovať najkrajší a najmodernejší dom pre dôchodcov,“ prezradil známy hotelier a spevák. Okrem luxusného penziónu však nosí v hlave aj iné veľké projekty: „O nich zatiaľ nebudem hovoriť,“ usmieva sa Karol Konárik (59). Svoje početné podnikateľské aktivity pomaly presúva na deti. Štvorhviezdičkový Hotel Kaskády v obci Sielnica pri Zvolene, ktorého je majiteľom, už prakticky riadi jeho dcéra. „Ja už len kontrolujem a vymýšľam novinky,“ smeje sa. Veľkou vášňou známeho speváka, hoteliera a majiteľa pivovaru sú lode - vo svojej firme práve montuje tretí luxusný katamaran.

Konárikove luxusné lode sú 13 metrov dlhé a 5 metrov široké. Majiteľovi poskytujú veľký luxus.
Karol Konárik: Chce postaviť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)


„Už niekoľko rokov mám urobené kapitánske skúšky, milujem plaviť sa na lodi!“ hovorí. Plavidlá dlhé 13 m a široké 5 m predáva zhruba za 20 miliónov Sk (600- tisíc €). Večne usmiaty otec štyroch detí si aj po rokoch rád zaspieva - minulý rok na vlastné náklady vydal aj cédečko. „Pesničky však nehrá žiadne rádio,“ hovorí. Teraz sa však najviac teší na štvrté vnúča, ktoré sa má narodiť v júni. „Rodina je pre mňa najdôležitejšia,“ uzatvára.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu