Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Moderátor CNN sa ukájal v parku: Penis si škrtil šnúrou

Richard Quest
Richard Quest

NEW YORK - Svetoznáma americká spravodajská televízia CNN, ktorá si veľmi zakladá na svojej povesti a serióznosti, má na krku nečakaný škandál.

Ich populárny moderátor a komentátor britského pôvodu Richard Quest (46) skončil minulý víkend v putách po tom, ako u neho polícia našla drogy. V newyorskom Central Parku ho navyše vyjavení strážnici nachytali so zviazaným krkom a genitáliami.

Liverpoolský rodák Richard Quest sa najprv preslávil ako ekonomický redaktor na BBC, kde oznamoval vývoj na svetových burzách. V roku 2001 prešiel do CNN. Tu exceloval ako predvídavý volebný analytik a ako rodený Brit sa venoval aj správam z okolia britskej kráľovskej rodiny. Naposledy o ňom bolo počuť, keď odmietol prácu v arabskej televízii Al-Džazíra. Údajne preto, že ako Žid a homosexuál by v tejto špecifickej televízii pôsobil ako päsť na oko. Teraz má ale na krku obzvlášť bizarný incident.


Starší záznam, na ktorom Richard Quest dokazuje svoju "zručnosť" so šnúrou:




V sobotu ráno o 3.40 hod., teda v čase, keď sa do parku nesmie (o jednej hodine noci sa zatvára), ho polícia našla v spoločnosti neznámeho muža. Quest mal na sebe čudnú výstroj pozostávajúcu mimo iného z hrubej šnúry, ktorou mal zviazaný krk a penis. Oba boli obvinení z porušovania zákazu vstupu do parku, Quest aj za držanie omamnej látky. Údajne mal vo vreckách metamfetamín. Iné obvinenie nepadlo.

"Pán Quest sa na verejnosti neodhaľoval, takže na to nebol dôvod," vysvetlila polícia. Quest nakoniec strávil vo väzení iba deň, sudca mu ale nariadil polročné návštevy v protidrogovej poradni a liečbu zo závislosti.

Zdroj: blesk.cz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu