Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Pink má nového chlapa!

Pink Zobraziť galériu (16)
Pink

LOS ANGELES – Speváčka Pink pred pár týždňami oznámila, že sa s manželom po vzájomnej dohode v priateľskom duchu rozchádzajú. Počas čakania na rozvodový proces ale ani jeden z nich nesmúti.

Zatiaľ čo sukničkár Carey Hart podvádzal svoju manželku takpovediac od svadby, Pink už má na boľavé srdce liek. Je ním gitarista Todd Morse zo skupiny Juliette and the Licks. Spoločne si užívali romantiku v kalifornských morských vlnách. Svedok z pláže v Malibu novinárom povedal: „Tí dvaja sa stále objímali a hrali sa. Bolo to naozaj kúzelné, on na ňu stále hádzal chaluhy. Rozhodne sa k sebe chovali ako pár. Cítili sa spolu veľmi uvoľnene. Pred tým, než skočili do vody, Pink urobila na pláži pár premetov. Vyzerala tak šťastne! Vyvádzali spolu vo vode asi tak štvrť hodinku, potom išli na prechádzku.“

Pink oznámila rozchod s manželom Careym Hartom v polke februára tohto roku. O vzťah bojovali niečo cez dva roky. Brali sa v januári 2006, ale už hneď po svadbe bol motokrosový pretekár prichytený v objatí príťažlivých žien. Pink sa zo začiatku snažila jeho neveru zvládať a tvrdila, že má jej manžel v dobe jej neprítomnosti tieto avantúry povolené.

Juliette and The Licks - Sticky Honey

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu