Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kylie v Amerike prepadla: Jej album nie je ani v prvej stovke

Kylin album X si v Amerike kúpilo len pár tisíc ľudí. Zobraziť galériu (22)
Kylin album X si v Amerike kúpilo len pár tisíc ľudí. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Amerika jej nepraje! Najnovší album speváčky Kylie Minogue (39) s jednoduchým názvom X na druhej strane Atlantiku nenadchol a nedostal sa ani len do prvej stovky albumov. Iba 5 500 predaných kópií zaradilo Austrálčanku na prepadákové 139. miesto.

Kylie vydala svoj desiaty štúdiový album v USA 1. apríla. „Bude dosť nešťastná z toho, že sa nedostala ani len do prvej stovky,“ uviedol speváčkin známy. Vo zvyšku sveta pritom rodáčka z Melbourne zaznamenala značný úspech a to isté očakávala aj v Amerike. V týždňoch pred vydaním v USA sa objavila v sledovaných televíznych talkshow. Moderátorke Ellen DeGeneres dokonca porozprávala o svojom boji s rakovinou a o zlej prvej diagnóze. Ani to však nezabralo. Kylie teraz musí uznať, že dobyť Ameriku nie je ľahké. „Je nesmierne náročné zistiť, kam sa treba zaradiť,“ uviedla speváčka v talkshow.

Sama pritom nie je prvým známym umelcom, ktorý na druhom brehu Atlantiku zlyhal. Britský spevák Robbie Williams pohorel hneď s niekoľkými albumami. S Kylie, s ktorou v roku 2000 naspieval úspešný singel Kids, tak zrejme spája rovnaký osud. Na rozdiel od nich si však v tomto období Ameriku úplne získala Leona Lewis, ktorá sa s hitom Bleeding stala prvou Britkou na čelnej priečke od čias Kim Wilde.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu