Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Halina Pawlowská: Otras mozgu spôsobený vínom!

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská

PRAHA – Halina Pawlowská (53) si privodila otras mozgu! A môže za to odveká metla ľudstva – alkohol! Keď totiž moderátorka nakupovala zásoby na oslavu svojich narodenín, spadla jej v obchode na hlavu plná debna vína! A napriek tomu, že to znie ako humorná historka, Haline veľmi po úraze do smiechu nebolo – skončila totiž v nemocnici.

„Bola to neuveriteľná smola. Práve som sa prechádzala medzi regálmi, keď mi na hlavu spadla debna plná talianskeho vína,“ priznala pre denník Aha! Pawlowská. Po nehode, ktorá vyzerala ako vystrihnutá z niektorého z jej scenárov, to ale veľmi veselo nevyzeralo. „Najprv som nevedela, čo sa deje. A potom som namiesto nakupovania išla do nemocnice, kde mi spravili röntgen a diagnostikovali ľahký otras mozgu,“ dodáva moderátorka, ktorá sa niekoľko rokov držala na televíznych obrazovkách vďaka svojej relácii Banánové rybičky.

Z nemocnice ju síce prepustili do domácej opatery, narodeniny to však už nezachránilo. Nepríjemnými následkami tohto zranenia sú totiž bolesti hlavy, ľahká nevoľnosť a závrate. Optimistická moderátorka však domáci oddych okamžite využila pre prácu. „Mám rozpracované nové projekty pre televíziu, takže píšem ako divá,“ uzatvára Pawlowská, ktorá príhodu o svojom kurióznom zranení využije pre jednu zo svojich relácií!

Zdroj: Aha!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu