Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Barbara Ištvánová: Do priesvitných šiat ma nedostanú!

Barbara Ištvánová (16) bude Slovensko reprezentovat na finále Elite Model Look. Zobraziť galériu (3)
Barbara Ištvánová (16) bude Slovensko reprezentovat na finále Elite Model Look.

BRATISLAVA - Donedávna sa považovala za škaredé kačiatko, ktoré si nikdy nenájde chlapa. Dokonca kvôli tomu, aká je nemožná, aj plakala. Teraz klope na bránu, za ktorú sa podarilo dostat topmodelkám, ako sú Linda Evangelista, Cindy Crawford ci Gisele Bündchen.

Stala sa víťazkou národného finále Elite Model Look 2007 a onedlho, 21. apríla, bude reprezentovať Slovensko na celosvetovom finále tejto súťaže. Barbara Ištvánová (16) z Komárna. Nenápadná, skromná a prirodzená. Aj taká je Barbara, najnovší objav agentúry Elite.

Ked túto druháčku Strednej združenej školy v Komárne stretnete na ulici, ťažko by ste hádali, že je už od svojich 14-ich rokov modelkou. Žiadne vyzývavé oblečenie či mejkap, nefarbené vlasy - jednoducho obyčajné dievča. „Na kasting Elite Model Look ma zavolala spolužiačka. Mala som štrnásť a vôbec sa mi do toho nechcelo. Neuvažovala som, že budem robiť modeling. Napokon som si povedala - veď žijeme len raz, tak prečo to neskúsiť? A vyšlo to. Dostala som sa až do semifinále,“ spomína na rok 2006 Barbara.

Rodičom o kastingu povedala až po jeho skončení. „Dobre sa tom zasmiali,“ hovorí dievča, ktoré už pred troma rokmi dosiahlo ideálnu výšku - 180 cm. „Tú mám po otcovi,“ usmeje sa.

PRE TRIDSIATNIČKY
Netrvalo dlho a v agentúre jej ponúkli zmluvu. Tak sa, vtedy žiacke základnej školy, začala modelkovská kariéra. „Ponuky prišli v Prahe, kde som vyhrala národné finále súťaže Elite Model Look. Najprv som mala možnosť ísť na pät týždňov do Singapuru, neskôr som fotila katalóg v Juhoafrickej republike pre švédsku firmu, ktorá vyrába oblečenie. Išlo o obyčajné šaty pre bežných ľudí, pre ženy okolo tridsiatky. Ale asi mi pristali,“ smeje sa a zároveň sa pochváli, že aj vďaka Afrike si mohla dovoliť svoje prvé značkové tenisky v živote.

„To, čo som doteraz zarobila, mi samozrejme spravujú rodičia. Priznávam, som ešte dieťa. Ale nikdy som nebola rozhadzovačná a vždy, ked som niečo potrebovala, tak mi to rodičia kúpili. Vreckové mi nedávali,“ vysvetľuje Barbara.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU NEDEĽA

 

Barbara Ištvánová: Do priesvitných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas Nedeľa)
Celý článok si prečítate v Novom Čase Nedeľa!
   

Nový Čas Nedeľa už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu