Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Povaľač Sagvan Tofi: Zákazka za 130 miliónov!

Vymetač žúrov Sagvan Tofi zbohatol o niekoľko miliónov.
Vymetač žúrov Sagvan Tofi zbohatol o niekoľko miliónov.

PRAHA - Známy vymetač večierkov, spevák a herec Sagvan Tofi (43) sa poriadne nabalil! Frajer, ktorý je známy najmä ako lámač ženských sŕdc, vyhral nedávno súťaž na obrovskú reklamnú zákazku za 130 miliónov Sk (4 milióny €)!

Sagvanovi Tofi mu sa podaril husársky kúsok! Jeho návrh vyhral súťaž na reklamnú zákazku, ktorej hodnota je takmer 130 miliónov Sk (4 milióny €). Spevák sa tendra radšej zúčastnil pod vymysleným menom Bernard Igas. „Vravel som si, že by mi mohlo uškodiť to, že sa o mne hovorí, že len chodím na večierky a balím ženy.“ Teraz sa už však svojím úspechom rád pochválil. „Kampaň už beží a je celkom úspešná.“

A koľko zo 130 miliónov padne na jeho honorár? „Ja ako Sagvan Tofi som nedostal nič. Ale Bernard Igas, samozrejme, nejaké peniaze dos tal,“ smeje sa Tofi. Podľa zvyklostí v reklamnej brandži by malo ísť o niekoľko miliónov korún. „Vyhovuje mi, že si ľudia o mne myslia, že len chodím na večierky, pijem a balím ženy. Aspoň môžem v pokoji pracovať,“ tvrdí interpret hitu Dávej, ber.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu