Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Eva Pappová: Mesiac po strate dieťaťa - opäť sa dokáže usmievať

Pappovci sa mesiac po tragédii snažia vrátiť do normálneho  života. Zobraziť galériu (3)
Pappovci sa mesiac po tragédii snažia vrátiť do normálneho života. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Po sérii tragédií a nezhôd v rodine sa na tvári Evy (31), manželky speváka Roba Pappa (26), znova objavil úsmev. Eva má so svojím otcom a hudobníkom Lacom Lučeničom (55) narušené vzťahy už dlhšie, vo februári jej zomrel starý otec Emil († 81) a najhoršia rana osudu prišla v marci. Eva prišla v piatom mesiaci tehotenstva o svoje nenarodené dieťatko.

Zdá sa však, že táto silná mladá žena sa už z lavíny nešťastia pozviechala.

Manželia Pappovci sa po dňoch smútku za nenarodeným dieťatkom opäť snažia žiť normálnym životom. Po čase sa objavili spolu na verejnosti a na Evinej tvári bol zasa úsmev. Dvojica ruka v ruke zavítala na súťaž Miss Slovensko 2008, aby sa uvoľnila v spoločnosti známych a kamarátov. Okrem priameho prenosu si nedala ujsť ani recepciu. Na páriku bolo na prvý pohľad vidieť vzájomnú lásku a Eva sa po všetkom opäť usmievala.

Najťažšie obdobie života sa Pappovcom začalo začiatkom marca, keď nečakane prišli o svoje nenarodené bábätko. „Je to pre nás ešte veľmi čerstvé, takže sa k tomu nechceme nejako vyjadrovať,“ opísal toto ťažké obdobie pre Nový Čas pár dní po bolestnej strate Robo Papp. Mladí manželia sa však evidentne nedali zlomiť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu