Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Ďurianovej nový chlap Tomáš Surovčík: Letí na známe blondínky

Tomáš Surovčík sa nebráni vzťahom s mediálne známymi ženami. Zobraziť galériu (5)
Tomáš Surovčík sa nebráni vzťahom s mediálne známymi ženami. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Neloví v neznámych vodách! Milenec moderátorky Marianny Ďurianovej (30) podnikateľ Tomáš Surovčík (28) už má za sebou jeden vzťah s mediálne známou osobou. Podľa informácií Nového Času sa pred tromi rokmi stretával s redaktorkou televízie TA3 Alexandrou Beljajevovou (27). Tá toto zistenie nepotvrdila, ale ani nevyvrátila.

Keď sa Nový Čas redaktorky televízie TA3 Alexandry Beljajevovej telefonicky opýtal, či pred tromi rokmi skutočne randila s podnikateľom Tomášom Surovčíkom, sympatická blondínka sa nedala zaskočiť a navyše veľavravne zareagovala protiotázkou: „A čo má byť?“ Svoj vzťah so synom podnikateľa Jozefa Surovčíka († 46), ktorého pred piatimi rokmi zavraždili pri Seneckých jazerách, teda nevyvrátila.

Komentovať Surovčíkov čerstvý vzťah s Mariannou však Beljajevová odmietla a dokonca sa oň ani nezaujíma. „Viete čo, mne je to úplne jedno. Ja Mariannu ani osobne nepoznám,“ povedala mladá redaktorka. Svoj vzťah k Tomášovi Surovčíkovi však následne chcela spochybniť, keď povedala: „Iba sme sa kamarátili a aj to len malú chvíľu.“ Podobne sa však vyjadrovala aj koncom minulého roka po priamom prenose SuperStar, na ktorom sa objavila po boku tenistu Dominika Hrbatého. „Vzhľadom na to, že sme kamaráti, otázku nášho vzťahu sme nikdy neriešili,“ zatĺkala vtedy rozhodne Beljajevová.

Ako sa teda zdá, podnikateľ Tomáš Surovčík loví v mediálnych vodách a po redaktorke Beljajevovej je teraz spájaný s jej slávnejšou televíznou kolegyňou Mariannou Ďurianovou. Potvrdzujú to aj fotografie Nového Času, na ktorých Ďurianovej auto už niekoľko nocí stojí zaparkované spolu so Surovčíkovým autom pred jeho domom.

Redaktorka Alexandra Beljajevová nepoprela vzťah so Surovčíkom.
Ďurianovej nový chlap Tomáš
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Nový Čas)


Ďurianová nie je Surovčíkova prvá celebrita.
Ďurianovej nový chlap Tomáš
Zobraziť galériu (5)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu