Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Beyoncé a Jay-Z: Ich tajné áno

Raper Jay-Z chodil s Beyoncé od roku 2002. Zobraziť galériu (4)
Raper Jay-Z chodil s Beyoncé od roku 2002.

NEW YORK - Soulová diva Beyoncé Knowles (26) a raper Jay-Z (38) po takmer šiestich rokoch spoločného chodenia spečatili svoju lásku. V piatok 4. apríla o štvrtej hodine poobede si v New Yorku povedali svoje áno.

Dátum a čas si nevybrali náhodou, ale vedome stavili na šťastnú štvorku, ktorá ich oboch sprevádza životom: Beyoncé sa narodila 4. septembra, Jay-Z 4. decembra, dokonca i raperov nočný podnik sa volá 40/40. Hoci párik svoj životný krok stále oficiálne nepotvrdil, americké médiá sa opierajú o slová ich priateľov - obaja si údajne želali skromný ceremoniál v kruhu najbližších. Podľa časopisu People sa na sobáši zúčastnilo iba 30 hostí.

Okrem najbližšej rodiny prijala pozvanie aj herečka Gwyneth Paltrow s manželom Chrisom Martinom, bývalá členka kapely Destiny´s Child Kelly Rowland či herečka Michelle Williams. Špekulácie o možnom sobáši vrcholili po tom, čo stránka People.com priniesla správu, že párik si vybavil svadobné povolenie v newyorskej časti Scarsdale Village. V piatok ráno vyrástol na streche raperovho podkrovného bytu obrovský biely stan a na miesto doručili krémové orchidey.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu