Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Depp a Jagger: Za ich výdržou a energiou je diéta

Johnny Depp a Mick Jagger.
Johnny Depp a Mick Jagger.

BERLÍN/PARÍŽ - Ľudia ich obdivujú pre ich výdrž, energiu a boj so starnutím. Rocker Mick Jagger aj vo svojich 64 rokoch doslova lieta po pódiu a herec Johnny Depp (44) vyzerá minimálne o desať rokov mladší. Za ich životnou energiou a štíhlosťou stoja ich zdravé stravovacie návyky.

Spevák Rolling Stones prezradil nemeckému denníku Die Welt, že za výdrž na koncertoch vďačí zdravej strave. Odmalička vraj dostával menej jedla a takmer žiadne rýchle občerstvenie.

"Najdôležitejšiu diétu mi vštepili už ako dieťaťu. Bola jednoduchá: žiadne jedlo. Presnejšie, nedostávali sme mnoho, žiadny fast food, málo sladkostí. Prvý rezeň som mal v 14 rokoch. Práve preto som zostal pružný a štíhly," prezradil. Svoju vitalitu nepovažuje v 64 rokoch za nič neobvyklé. "Človek iba musí začať s kondičným cvičením, keď presiahne tridsiatku. A nezaškodí si občas aj zabehať," poradil Mick. Nevyhol sa ani téme drog, ktoré podľa neho ničia kreativitu. "Vždy som sa snažil ich konzumáciu obmedziť natoľko, aby mi nebránili v práci," uviedol.

Mladým vzhľadom udivuje aj 44-ročný hollywoodsky herec Johnny Depp. Ten za štíhlu figúru vďačí podľa vlastných slov správnej diéte a cvičeniu. Filmový pirát Jack Sparrow si sadá k stolu s ľahkou stravou ako kura, tuniak, sójové mlieko a ovocie. Z toho sú najlepšie čučoriedky, ananás a kivi. Práve vďaka diéte vraj vyzerá herec aj o desať rokov mladšie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu