Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Judínyová a Hablovičová: Škandál okolo Miss!

Erika Judínyová a Lucia Hablovičová.
Erika Judínyová a Lucia Hablovičová.

BRATISLAVA - Zakopanie vojnovej sekery je v nedohľadne! Mediálna prestrelka medzi Luciou Hablovičovou (29) a Erikou Judínyovou (36), zdá sa, pokračuje.

Moderátorka Smotánky Judínyová totiž ani pár dní pred dnešným finále Miss Slovensko 2008 nemala na slávnostný večer pozvánku. Čo na to riaditeľka súťaže Hablovičová?!

Bývalé kolegyne zo Smotánky si stále nevedia prísť na meno. Ich spor zo začiatku roka, keď zo Smotánky kvôli rozdielnym názorom odišla dramaturgička Lucia Hablovičová, sa opäť prejavil.

Zbrane tentoraz zarinčali tesne pred finále Miss Slovensko 2008. Podľa zistení Nového Času totiž Judínyová na slávnostný večer, na rozdiel od kolegu zo Smotánky Pavla Gmittera, pozvaná nebola. "Áno, je to pravda," potvrdila štíhla plavovláska. Šéfka Miss Slovensko Lucia Hablovičová však tvrdí, že pozvánku určite dostala. "Toto nie je môj štýl, že by som sa k niekomu takto stavala," dodala Hablovičová. Podľa nej dostala Judínyová spoločnú pozvánku práve s kolegom Gmitterom.

Celá situácia sa podľa Judínyovej vyriešila len tri dni pred finále Miss. Až vtedy sa jej napokon spomínaná pozvánka dostala do rúk. "Pozvánku som dostala dodatočne až v utorok. Dúfam, že to bolo iba nedorozumenie," povedala moderátorka Smotánky.

Problém s pozvánkou medzi oboma dámami však ani zďaleka nie je jediný. Kameňom úrazu bola aj utorková módna prehliadka troch návrhárov v Bratislave. Na akcii sa Judínyová zúčastnila ako moderátorka a zároveň modelka. Nový Čas zistil, že spolu s ňou sa na móle mala objaviť aj Hablovičová. Tá však akciu na poslednú chvíľu odriekla a na podujatie prišla len ako divák.

"Že som mala predvádzať počujem prvýkrát," odmietla špekulácie Hablovičová, ktorá si mala pôvodne obliecť šaty od návrhára Borisa Hanečku. "Pre mňa nie je dôležité, kto to moderuje," dodala. Už dnes však bude mať Hablovičová úplne iné problémy. Tesne pred jedenástou večer musí vyhlásiť novú kráľovnú krásy pre Slovensko na nadchádzajúci rok.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu