Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Johnny Depp: Tvár kondómov?

Johnny Depp Zobraziť galériu (17)
Johnny Depp (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Hollywoodsky idol Johnny Depp podpísal kontrakt na desať miliónov dolárov za propagáciu amerických kondómov Trojan. Podľa všetkého sa Johnny objaví v televíznych reklamách na novú kolekciu Magnum. 44-ročný herec bude predaj latexovej ochrany americkej spoločnosti propagovať pod heslom bezpečnejšieho sexu.

Minulý rok pritom hviezda Pirátov z Karibiku vyhlásila, že Amerika je prehnitá zem, do ktorej sa nemieni vrátiť a odmieta v nej vychovávať svoje deti. Tučný honorár vo výške takmer 206 miliónov slovenských korún (6, 3 miliónov €) mu však až taký prehnitý nepripadá. Ani to, že spoločnosť vyrábajúca kondómy Trojan honbu po väčších ziskoch skrýva pod reklamným sloganom „Postavte sa s Johnnym za bezpečnejší sex“.

„Veľmi sa o to zaujíma a snaží sa zistiť, či sa pre tú kampaň hodí,“ prezradil na Deppa nemenovaný zdroj. „Veľmi radi by sme pri propagácii týchto kondómov videli nejakú veľkú hollywoodsku hviezdu. A väčšia hviezda ako Johnny neexistuje,“ uviedla hovorkyňa kalifornskej Kampane za bezpečnejší sex.

Johnny sa zaujíma o bezpečný sex a výchovu mládeže už od osemdesiatych rokov. S touto témou sa stretol v seriáli 21 Jump Street. „Tento program učí deti o drogách a bezpečnom sexe, čo je dôvod, pre ktorý som súhlasil, že v tom budem vystupovať,“ uviedol vtedy Depp.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu