Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vypadnutá Agrebi: Ráž ma musel vyraziť!

Monika Agrebi
Monika Agrebi (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Urobil to s ťažkým srdcom! Líder skupiny Elán Jožo Ráž (53) musel v nedeľu večer v šou Elán je Elán ustúpiť svojim dvom kolegom Balážovi a Patejdlovi a zo šou vypoklonkoval svoju favoritku Moniku Agrebi (38).

Tá má podľa informácií Nového Času najnovšie problémy aj s českou Novou, a to kvôli svojmu predošlému účinkovaniu v hudobnej šou X-Factor.

Monika Agrebi vypadla v nedeľu večer tesne pred bránami elánovského finále. Prekvapením večera bolo práve to, že ju vyradil jej "najväčší fanúšik" Jožo Ráž. Podľa informácií Nového Času bol k tomuto rozhodnutiu donútený práve svojimi dvoma kolegami Balážom a Patejdlom, ktorí Agrebi vo finále nechceli. "Fakt som počítala, že vypadnem. Myslím si, že na Ráža bol vyvíjaný tlak. Nátlak, že sa ma zastáva, že by akurát túto súťaž zhodil, keby povedal, že zase ja. Tak si myslím, že tým dokázal všetkým, že nie som vôbec predurčená k výhre, a potvrdil, že to žiadny podvod nie je," zanalyzovala tesne po vypadnutí svoj vyhadzov Agrebi.

Práve česká speváčka sa ešte pred šou Elán je Elán zúčastnila aj českej hudobnej súťaže X-Factor, ktorú vysiela televízia Nova. Konkurzov sa vtedy zúčastnila aj Agrebi, ktorá má teraz kvôli tejto účasti podľa informácií Nového Času problémy. "Vznikol taký menší rozpor, keď som bola v súťaži X-Factor. Hneď, ako sa dozvedeli, že som tu, tak začali nejaké dohady," dodala Agrebi, ktorá sa plánuje presťahovať na Slovensko.

"Vďaka tejto súťaži tu mám neskutočnú reklamu, ktorá mi tu vznikla," prezradila plavovláska. A ako jej "sporný" vyhadzov zhodnotila Markíza? "Monika Agrebi skončila v šou Elán je Elán na základe rozhodnutia členov tejto skupiny, ktorá ju zo súťaže vyradila po posúdení jej speváckych schopností. Iný dôvod nepoznáme," dodala hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu