Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Katka Knechtová a priateľ Henrich: Rozchod?!

Katka Knechtová s Henrichom.
Katka Knechtová s Henrichom. (Zdroj: TASR)

PREŠOV - Zdá sa, že Katka Knechtová (27) je opäť sama. Podľa zistení Nového Času sa Prešovčanka po siedmich rokoch chodenia rozišla so svojím priateľom Henrichom (32). Speváčke skupiny Peha, ktorá zásadne nehovorí o svojom súkromí, sa tak zrejme oveľa viac darí v kariére ako v láske. Čo sa medzi speváčkou a jej priateľom deje?

Päť rokov sa jej ho darilo tajiť. Keď ich pred dvomi rokmi Nový Čas nachytal, ako tajne odchádzajú na spoločnú dovolenku do Egypta, ich láska bola konečne odhalená. No teraz je vraj medzi nimi koniec. Podľa informácií Nového Času Katka Knechtová a jej o päť rokov starší priateľ Henrich už nie sú spolu. Zdá sa teda, že čerstvá držiteľka ceny OTO 2007 za najlepšiu speváčku roka, má šťastie iba v kariére, no nie v láske.

Vzťah Knechtovej a Henricha asi nebol ľahký. "Môj priateľ mi minule povedal, že som občas veľmi chladná. Vraj je to preto, že keď skladám, všetky svoje emócie dám do piesní. Neostanú mi ďalšie pre blízkych ľudí," prezradila speváčka koncom minulého roka jednému slovenskému týždenníku. Pred časom navyše pre Nový Čas nedeľa priznala, že často máva hysterické záchvaty a depresie. To obdobie je vraj pre ňu také ťažké, že dokáže preležať v posteli aj celý týždeň. Henrich ju vraj z týchto stavov liečil tak, že ju hodil pod studenú sprchu a povedal jej, že keď sa upokojí, nech za ním príde.

Podľa zistení Nového Času však Henrichovi začal postupne prekážať aj Katkin úspech v hudbe. "Katka väčšinu času venuje hudbe a na Henricha nemá toľko času. Ona je známa, on neznámy, aj to mu prekáža. Obidvaja už nevládali ďalej, tak zrejme aj preto sa rozišli," hovorí zdroj blízky speváčke. Samotná Knechtová na otázku o rozchode reagovala roztržito: "S Henrichom momentálne nie som. Odišiel na expedíciu na Ural. Pracovne." To, či je držiteľka speváckeho OTA 2007 skutočne voľná, ukáže teda zrejme až čas...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu