Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Adela Banášová: Učím sa byť sama

Adela Banášová Zobraziť galériu (13)
Adela Banášová (Zdroj: Nový Čas)

Je jednou z najpopulárnejších a najlepšie platených hviezd slovenského šoubiznisu. Na výslnie ju dostala SuperStar, ale napriek tomu sa nevzdala práce vo Fun rádiu, kde každé ráno moderuje.

Adeline vtipné doťahovanie sa s Matejom Cifrom Sajfom počúva každé ráno veľká časť Slovákov. Prednedávnom sa po vyše dvaapolročnom vzťahu rozišla so spevákom Tomášom Bezdedom. Ako sa zmenil jej život? Čo ju rozchod naučil?

V televíznej ankete OTO ste minulý týždeň od divákov dostali cenu v kategórii Najlepší slovenský zabávač. Vždy ste chceli zabávať ľudí?

- Pre každého je príjemné, keď sa ostatní zasmejú na tom, čo povie. Samozrejme, ak sa nesmejú na ňom... Myslím si, že keď niekto moderuje, a nie sú to zrovna správy alebo kar, tak by mal do svojej práce vnášať aj humor a zábavu. Je to prirodzené. Veď aj vy sa určite radi rozprávate s niekým, kto je zábavný.

A ste stále zábavná?

- Ale ja si nemyslím, že by som bola zábavná. Všetko závisí od toho s kým som, akú mám náladu, aká je situácia. Nikto nevie byť stále zábavný. Mám však šťastie, že na to mám v mojej práci vytvorené podmienky.

Prednedávnom ste sa rozišli s Tomášom Bezdedom. Boli ste spolu viac ako dva a pol roka. Bolo ťažké robiť zábavu v takomto nepríjemnom období?

- Pravdupovediac, deň po rozchode som veľmi rozmýšľala, či ráno pôjdem vysielať do Fun rádia. Mala som dojem, že to nezvládnem. Potom som si však povedala, že ľudia predsa robia aj oveľa náročnejšie práce a každý musí vo svojom povolaní nechávať súkromie doma. Neprísť do roboty by bolo nefér voči Sajfovi, s ktorým každé ráno moderujem. To by som musela mať štyridsiatky horúčky, aby som nešla do práce. Tak som do tej roboty nakoniec išla, aspoň na tie tri hodiny som mohla myslieť na iné veci. Myslím, že mi to vtedy dosť pomohlo.

A aké je to teraz?

- V istom zmysle to ťažké porozchodové obdobie stále trvá... Najhoršie je to, samozrejme, prvý deň, keď človek musí vyskúšať, či sa to vôbec dá. Nechcem to však definovať ako nejaké extra dramatické obdobie môjho života. Ale každý, kto niekedy zažil rozchod, vie, že v takomto období ľuďom nie je práve najľahšie.

Lepší sa to?

- Je to relatívne. Môžem povedať, že si skôr zvykám na istý stav. Rozchod je vždy smutná vec a v každej fáze po ňom je to viac alebo menej smutné.

Stretli ste sa od rozchodu s Tomášom?

- Hej, sme v kontakte.

Aký bol váš rozchod?

- Ani jeden z nás nie je prudká povaha. Neboli žiadne scény. Naša komunikácia bola na rozumnej úrovni.

Prečo ste sa rozišli?

- Myslím, že ľudia sa navzájom spoznávajú a potom sa musia rozhodnúť, čo s tým poznaním urobia.

Plánujete byť teraz sama a užiť si voľnosť?

- Také veci sa neplánujú. Človek si predsa neplánuje začiatok ani koniec vzťahu. Myslím si, že je dobré, keď vie človek byť sám. Je to dôležité na to, aby vedel byť s niekým. Ak si mám z toho všetkého zobrať niečo pozitívne, tak je to naučiť sa byť sama.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU NEDEĽA

 

Adela Banášová: Učím sa
Zobraziť galériu (13)
Celý rozhovor si môžete prečítať v aktuálnom čísle Nového Času Nedeľa
  

NOVÝ ČAS NEDEĽA už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu