Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Bolestné priznanie Basikovej: Manžel mi prideľoval jedlo!

Basiková až teraz prezradila, že ju exmanžel Jaromír Pizinger roky týral. Zobraziť galériu (10)
Basiková až teraz prezradila, že ju exmanžel Jaromír Pizinger roky týral. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Kým Ivana Christová sa diétami trápila z vlastnej vôle, česká speváčka Bára Basiková (44) zažívala „diétny teror“ zo strany svojho exmanžela Jaromíra Pizingera. Roky musela prežívať prideľovanie dávok jedla, neustále ponižujúce meranie telesného tuku či výsmech pre postavu.

Keď sa od speváčky manžel vlani vo februári kvôli inej žene odsťahoval, Basikovej zostali psychické problémy. Ponižovanie vystriedal pocit opustenosti. Od svojho dominantného manžela bola paradoxne psychicky závislá. „Bol veľmi náročný, kritický, prísny,“ priznala sama speváčka, ktorá napokon našla útechu u mladšieho muža produkčného Petra Poláka. „Má ma rád takú, aká som. A miluje na mne každé kilo. Dokonca mi sám varí a pečie,“ povedala zamilovaná Bára, ktorú exmanžel dohnal takmer k anorexii.

„Môj bývalý mi premeriaval aj tukové vankúše. Nemohla som sa poriadne najesť,“ dodala s trpkosťou v hlase. S manželom sa rozviedla vlani a teraz je vraj už spokojná v práci i súkromí. „I keď si uvedomujem, že odvtedy, čo som s Petrom, som pribrala desať kilogramov. A ani sa nečudujem, že vznikli fámy o mojom tehotenstve,“ smeje sa spokojná Basiková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu