Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sean Diddy Combs: Moji ľudia neplánovail útok na Tupaca!

Sean Zobraziť galériu (11)
Sean "Diddy" Combs (Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - Sean "Diddy" Combs odmietol informácie denníka Los Angeles Times, že za lúpež a streľbu na rapera Tupaca Shakura z roku 1994 sú zodpovední jeho spolupracovníci. Combs mal podľa redaktora Los Angeles Times dokonca vedieť o plánovanom útoku na Shakura v newyorskom nahrávacom štúdiu.

"Ten príbeh je klamstvo," reagoval hip-hopový mogul v stanovisku, ktoré médiám poskytol v pondelok. "Je to viac ako absurdné a úplne nepravdivé. Ani Notorious B.I.G., ani ja sme nemali informácie o akomkoľvek útoku predtým, počas neho alebo po ňom. Som šokovaný, že Los Angeles Times sa správa tak nezodpovedne a publikuje úplne nepravdivý príbeh bez akýchkoľvek dôkazov," doplnil.

Streľba z roku 1994 odštartovala známy spor medzi rapermi Východného a Západného pobrežia USA a napokon viedla k smrti Shakura i Notoriousa B.I.G. Times tvrdia, že ich príbeh je založený na záznamoch FBI, rozhovoroch so svedkami a vyjadreniach informátora FBI. Ani jeden zo svojich zdrojov však nemenovali. Útok mal vraj naplánovať talentový manažér James Rosemond v spolupráci s promotérom Jamesom Sabatinom. Podľa Rosemonda je príbeh "hanobným kusom špiny". Ako reagoval v stanovisku, za posledných 14 rokov ho nikto v súvislosti s útokom na Shakura nevypočúval, ani neobvinil. Investigatívna reportáž Chucka Philipsa vyšla len na webovej stránke Los Angeles Times a neobjavila sa v jeho printovom vydaní.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu