Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Roman Pomajbo: Budem otcom!

Roman Pomajbo a jeho manželka Petra čakajú svoje prvorodené dieťatko.
Roman Pomajbo a jeho manželka Petra čakajú svoje prvorodené dieťatko. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Čakajú prvé bábätko! Známy herec a komik estéveckárskej relácie S.O.S. Roman Pomajbo (38) sa so svojou krásnou manželkou Petrou (29) čoskoro dočkajú prvého prírastku do rodiny.

Hoci Pomajbova česká manželka pred dvomi rokmi vážne ochorela, teraz je zdravá a onedlho sa stane mamičkou. Je totiž už v piatom mesiaci tehotenstva! Sympatická Češka Petra čaká s Romanom Pomajbom prvé dieťatko. „Áno, čakáme bábätko,“ potvrdila Novému Času budúca mamička a hrdý herec pritakal. „Ešte nevieme, či to bude chlapec alebo dievčatko. Nad menami rozmýšľame, ale nemáme ešte vybrané,“ zhodli sa svorne manželia, ktorí sa svojho prvorodeného potomka dočkajú približne o tri mesiace.

Obľúbený herec Roman Pomajbo je v chomúte viac ako dva roky. A práve na svadobnej ceste v Austrálii začiatkom roka 2006 sa hercova krásna manželka nakazila exotickou chorobou - horúčkou dengue, proti ktorej zatiaľ nie je liek. „V krajných prípadoch môže osoba s touto diagnózou aj zomrieť,“ hovorili vtedy lekári. Teraz je už ťažké obdobie za nimi a manželov zrejme čakajú najkrajšie chvíle v živote.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu