Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Lindsay Lohan: Otec sa raduje, že odmietla reality šou

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (13)
Lindsay Lohan (Zdroj: TASR)

LOS ANGLELES - Michael Lohan je šťastný, že sa jeho škandalózna dcéra Lindsay rozhodla neúčinkovať v novej reality šou svojej matky Diny. V nej budú môcť televízni diváci vidieť, ako urobí hviezdu aj zo svojej štrnásťročnej dcéry Ali v pripravovanej reality šou s názvom Living Lohan.

Diváci môžu sledovať život Diny Lohan a jej dcéry na predmestí New Yorku. Šou bude sledovať najmä život matky počas jej dvojúlohy ako rodiča a manažéra, ktorý sa bude snažiť naviesť svoju druhú dcéru na cestu šoubiznisu. "Ak sa Lindsay rozhodne vystupovať v šou, budem stáť za ňou. Ale teraz sa musí rozhodnúť, či je seriózna herečka alebo postava televíznych reality šou," povedal Michael Lohan.

Dvadsaťjedenročná Lindsay Lohan začala v detstve najprv modelingom. Svoje najdôležitejšie role v živote odohrala vo filmoch Strelený piatok (2003) a Protivné baby (2004). Okrem sestry má Lohan aj dvoch bratov - jedenásťročného Codyho a dvadsaťročného Micheala. Informácie poskytol internetový portál www.femalefirst.co.uk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu